Amam -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (2.11.2011 11:55:32)
|
Hi zenice,evo mog sinocnjeg izvjestaja; Oko 18h E dobio turu 38,3 i dam mu sirup i masirala ga malo,razgolisila i tura je spala,ali je on plakao i bio nervozan pa smo skontali da ga ipak boli L uho [sm=smiley13.gif].Ukapala sam mu 2 kapi otol H,nekad oko 22h je zaspao.Ture nije bilo vise do 3h kad je i proljev dobio,dam mu sirup i ponesem da ga presvucem on povrati,i pola sobe uhelaci.Elem ode sirup i onda mu stavim cepic,ture vise nema ali jos uvijek ponekad zaplace i vuce L uho i ne da da ga se dira. Sad furamo seku u skolu i kod pedijatra.joj a prije 2 sedm, je pio sumamed[sm=smiley19.gif]. Oko mjerenja temperature,ja znam da kad je moja A bila beba govorili su mi da mjerim rektalno do 9 mj,ali sad kad sam bila u bolnici s E(on je tad imao 4dana) i ujutro i uvece su mu mjerili pod rukicu,ja ono [sm=zmeden.gif],kazu to se sad po najnovijim "fazonima" tako radi. I sto se tice b.rize ja dajem E alistavim u nju 1-2 kasicice vocne kasice jer mi je grozna onako sama,samo toliko da joj ukus promijeni,nije sad nesto previse dobivao na kilazi,a i ako ga hranim uvece s njom ne prespava cijelu noc bez dojenja,tako da mala sa blago tebi,a ti Mersiha i sweet probajte. Sweety gdje u Tz ima da se kupi djecija garderoba osim TL,jer je ono ocaj,za cure kao i ima nesto ali decki,ima 100 god jedno te isto stoji,dijete mi je golo [sm=smiley13.gif](onaj tifani ista stvar [sm=smiley13.gif])
|
|
|
|