Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jelo pa gdje staru zenu nadje da joj to kazes ovo moje jedno pa spava samo u rukama pa sam sva ukocena..uh kako je tebi...
Sto se tice spavanja ja sam kao zombi, dok je u rukama spava tako cvrsto, a probudi se cim ga spustim na krevet , vodila sam ga dr zbog onog osipa po licu stvarno me brine nekako mi se cini da se stalno pogorsava, radili smo bris koze nalazi ce biti aBd u petak, jedva cekam mislim da mu to stvara i nervozu, pa mi mozda zato nece da spava mozda ga i svrbi, dobili smo kremu gentamicin pa cemo vidjeti hoce li mu biti bolje tek smo je sinoc nanijeli Animagical dijete ti je ko medd cak malo lici na mog I Danas je nazdravlje mjesec dana mom bebiju Ostalim nisam vas citala dan-dva
Juuuuutro, iza mene ne prospavana noc. D je sinoc dobila temperaturu 38, ali sam joj stavila obloge od kaladonta na nogice i spala joj je odmah. Nisam davala paracetamol reko prvo ovako da pokusam.
Obloge joj ostale cijelu noc. Jutros kaladont sa nogica skinem vlaznom maramicom i hvala Bogu nema nista po kozi. Noge mirisu na zubara hahahah
Ona je danas puno bolja, ali ja sam bas lose. Sinoc me uhvatila groznica, ali nisam imala temperature. Jutros sam ista. Sta nas je ovo uhvatilo pred put
Mahdiju sretan mali rodjendanko ... Da nam je ziv, zdrav i sretan puuuno godina
Bebix sretan mali rodjendanko i vama ... Da ste nam zivi, zdravi i sretni puuuuuuno godina ...
< Poruku je uredio Cickolini -- 19.10.2011 10:10:08 >
Jutro i od nas,mada nismo nikako ni spavale . I mi prolazimo fazu spavanja samo na rukama,cim je spustim plac Popustili nas grcevi uz silne masazice i espumisan ali uhvatila neka prehladica,bebolina kaslje,kise,zacepljn nosic a mrdnule iz kuce nismo i temperaturica nam je malko povisena .
Mahdiju sretan rodjendanko,kolacici su njam-njam
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
ciciban a da je odvedes pedijatru dok nije postalo zeznutije? mozda ti je neko dolazio i donio kakav virus u kucu? ovo moje je spavalo tri sata nocas ostatak noci je proveo na rukama... a zaspao je tek u pola 1...bukvalno sam ljuljuskala od 9 do pola 1 bez prestanka, on malo dojio, malo se bunio, malo drijemao otvorenih ociju....
Jutro i od nas. Mi ustale u pola 10 a N je zaspala sinoc u 21.30 i izmedju tih 12 sati budila se 4 puta, na dva ili tri sata, no odmah bi zaspala kad je podojim pa eto moze se reci da nisam ne naspavana.
Moja sad gologuza na mušemi bila i ja cujem nesto puče, gledam jel sta negdje spalo-nije ka dono ona s epokakila na mušemu al sad nema onog rijetkog dijela samo onaj gusti ali je onako cist i zlatno zut, to OK???
I uprati bebin ritam jela, broji koliko puta povuce pa koliko dugo pauzira, pa onda taj ritam kopiraj s izdajalicom.
on naopako jede...kod njeg, kad krene ono ritmicno gutanje nema pauza, svaki put kad povuce i proguta cuje se ono khm, tako jedno 5-7 minuta tog gutanja i onda onako cucka, ne jede vise... ja pokusala tako izdajalicom, odvalilo mi bradavice...
bebix sretan drugu prvi rodjendanko pa stavi slikicu da se divimo
ciciban a da je odvedes pedijatru dok nije postalo zeznutije? mozda ti je neko dolazio i donio kakav virus u kucu? ovo moje je spavalo tri sata nocas ostatak noci je proveo na rukama... a zaspao je tek u pola 1...bukvalno sam ljuljuskala od 9 do pola 1 bez prestanka, on malo dojio, malo se bunio, malo drijemao otvorenih ociju....
Animagical kako je prosao prvi pregled, mi cemo malo sacekati dok vidimo kakav je nalaz brisa, kad sam ga vodila neki dan u ambulanti bila dr aida ali je nekako bas bila ozbiljna da ne kazem drska nista je nisam mogla pitati
bili u pon, bila neka fina stara doktorica, jel to dr junuzovic? plava, ozbiljna gospodja, divna je bila s njim...pregled prosao super, dobio je 1kg, pregledala ga sve ok, rekla da nastavimo dojiti, da je dobar, dali mu bocu, propisali sirup ako zatreba i hajd kuci
palachinken i bebix - sretni mali rođendani i sve najljepše od srca vam želim! jelo - želim da ti ostatak dana bude miran i bez stresa! sweet - ako je onako kako ja mislim, to bi trebala biti idealna stolica kod bebe...
ja čekam sveki da mi dođe i pričuva malog dok ja odspavam barem sat...dok je zapušen nosić, nema meni mirnih noći izgleda :(( a kad dođe mm s posla, odosmo i u šetnju, mislim da mu fali zraka, jer mali nije navikao da je 3 dana u kući zatvoren...
Zvala sam pedijatricu i kaze da da se temperatura tolerise do 37,5 pa da je pratim. Valjda nas ubrzo i popusti,nije mi drago ni da je nosim ko zna sta jos gore moze pokupiti.Ako ne bude bolje u toku dana onda cemo...Bitno da je ona non-stop konektovana na siku,na usta snaga ulazi
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Draga palachinko al vrijeme brzo leti pa vec 3 rodjendanko nazdravlje,masallah Sretan rodjendanko Mahdiju Bebix i vama sretan prvi rodjendancic!
Nama je sutra 5 rodjendancic aBd Jelo kako si ti danas,kako su ti djeca? ma sve ce to aBd proci pa ce jednog dana biti smijesno vidjeces a ja sam davno rekla da ti se divim ja jedno pa otpadose ruke ma definitivno nisu mala djeca za starije roditelje uhhh Anes nesilazi malte ne s ruku,slomi me ruke me bole iz ramena Iman tm sretan rodjendan da ih jos puno docekate u ljubavi i zdravlju! ostale zenice
i da, najradije bih sada pozvala sve one ljude, koji su se ibretili što mali kad zaspe u 20h, spava do 8h, da mi ga zabavljaju tokom noći...inače ne vjerujem u uroke i kojekakve urote, ali vala, svaki tuđi ibret mi urekne nešto :))
mersiha - sretan mali rođendan i sve naaaaj! iman - sretno sa pregledom sutra! cickolini - haj samo da se tura ne vraća..super taj fol sa kaladontom, prvi put čujem..pa da znam taman :)
< Poruku je uredio Super Beba -- 19.10.2011 10:34:47 >