Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lepetetka jesi li ti mozda Medi trazila na poslednjem bb? Ako jesi pitala si bas mene, jer meni se cini kod te zene sto je trazila Medi da je bila ova djevojcica . Med medeni su Animagical i tvoj frajer je pravi sećer, ljubni ga od nas
Entinte ja vec par dana hocu da je zovem, ali od ovih razbojnika nikako i danas posla za tel i ova djeca me izludise, kad veceras uzimam ja tel koji mi Ana bila bacila iza trosjeda kad vidim S i M zvali, ja nazovem kad mustuluk. Poranila, 07.11 joj termin bilo, a sa A prenijela dvije i po sedmice pa je ovo bas iznenadilo, ali hvala Bogu brzo i dobro proslo, bila se zabrinula kolika ce beba biti, jer je i a bilo masala.
Hvala ma sva su ova djeca medena, a Jelo jesam ja sam tražila Medi i mislim da te se sjećam izjava mi je za 10 Pošalji mi na pp da te dodam na FB odavno se pišemo....
ja sam ona sto je vani mahalala dok joj je jedno dijete spavalo u kolicima, a drugo bilo kod bake i dede na selu...joj kako su to bila lijepa vremena, ali davno proslo vrijeme
Jelena, sve su ti zene rekle, ja cu samo da podebljam one zagrljaje podrske! Isti takav ide i bolesnim bebama i njihovim mamicama. Moje zaspalo, ja bih sad trebala neki sto nacrtat, da se malo sjetim posla, a ne da mi se :) Totalno sam ispala iz fazona, sad mi se svijet vrti oko usranih pelena :)
animagical, ja sam tvoje cedo anamo po fb dovoljno nafalila, da ga ne ureknem :) lepetetka, djeca su krasna, joj kao andjelcici mirno leze :)
< Poruku je uredio palachinken -- 18.10.2011 23:25:21 >
palachinken meni je izlazak do granapa (20 m udaljen) avantura bas sam zastranila od drustva i desavanja u istom... heh kad se sjetim da je tesko mogao proci dan da ga provedem u kuci, jedino ako sam bas bolesna... od ovog malog nemam kad da odem na svoje kontrole a ne sta vise
sta hoces, ti po nasem narodu ne bi jos trebala iz kuce nosom provirivati, nije ti jos 40 dana proslo
ja svog prtljam sa sobom gdje god, i do granapa i po kafama i po gostima, a i ostavljali smo ga u par navrata na cuvanju, da nas dvoje popijemo kafu ili sta obavimo (mislim na shopping :))
a kad sam smotana pa ne umijem da izdojim onom aventovom a ostavila bi i ja... nego ovaj moj ko da je uvijek u nekom skoku, svako pet min jede..evo sad ga uspavljujem od 9, i za to vrijeme je spavao citavih pola sata... ali je zato jeo makar sat i ostatak vremena mi bio u rukama-cim spustim krene da cvili i mjauce
N ustala u 7h, i odvela sam je u jaslice. sada kafa...
jelo, vidjet ćeš kako će ti svanuti kada Anu odvedeš u jaslice. ma ljepota živa. ja baš uživam sada. odvedem je u jaslice i imam cijeli dan za sebe. šteta što za 3 sedmice moram na posao.
animagical, provjeri onu zvjezdicu kako si je postavila. ako nije dobro postavljena neće praviti vakum. ni jelena nije znala kako da izdaja pa sam joj pokazala. ja sam master izdajanja jer ja nisam nikada navečer dojila nego sam izdajala i davala joj na flašicu pa mi je super spavala. ako trebaš pomoć, javi.
animagical, bitan je ta zvijezda ali i onaj mali dio sto pravi vakuum, onaj bijeli, bez njeg nema price. MA ima sve u uputstvu sto je doslo uz izdajalicu, cak i kako izdajati. A probaj dok gfa dojis na jednoj da izdajas na drugoj. Ja ga jos nisam ostavila s hranom nekome, nego se tempiramo da nakon podoja sve obavimo. Nisam ni znala koliko toga se stigne za 2-3 sata
< Poruku je uredio palachinken -- 19.10.2011 9:05:38 >
Nego dobro jutro zene, mi smo fino spavali, ne urekla ga, jednom jede i to oko 5-6 ujutru, tako da imam dobar komad noci da odspavam. Jos da mi ga je kako zavarat da iz obe tad pojede da duze ujutru spava, ali nije ni to strasno, dok god su mu one okretaljke zanimljive. JA sad kafu pa dalje.
I da, Mahdi je danas beba od tri mjeseca, udobarčas Evo svakoj po jedan
Jutro i od mene..kako ste zemske..Ja evo uzivam..mm odvukao A nani a ja se laganini spremam na posao..sve na tenane..zaboravila sam kako godi i ovaj mir..Cak sam i nokte nalakirala hehheheh..bez frke naravno..Jedva stigoh da vas procitam, sinoc pocela i odustala...Pusa svima..posebno nasim bolesnicama i da nam stoprije ozdrave..
Palacinko sretan rodjendanko mali..eto i vi ostariste hehehe..jos malo i bice svakakvih vragolija aBd..sretna si sto se malac budi oko pet, sest..to mozes racunati ko da se i ne budi
Moj je mene sinoc bas zaj....jutros ga spustim u krevetic i kontam vala dijete malo se isplaci..kad mm uskoci.nemam pojama sta mu je radio..znam samo da je jutros spavao izmedju nas dvoje i to naopacke a pokriven vrecom za spavanje
za ovu izdajalicu, onaj dio sto ide za vakuum sam stavila kako treba, imam problem sto mi ulazi mlijeko izmedju onog cvrstog i onog dijela sto masira-jel smije to tako? i iz desne, one sto je imala mastitis, nece ni kap da izadje, a iz lijeve vrlo malo, nekih 20ml....i to samo u prvih minut i vise nece nije do izdajalice nego do mojih gospodja (.)(.), ne daju mlijeko bez bebe...dzaba dadoh pare
Nagni se naprijed, da se slijeva. Radi one mastitis-stvari: tople obloge, tusiranje, pa onda izdajanje. Ne mogu ni ja kad hocu izdojiti, nego kad se napune, a tad je svakako vrijeme da bebo jede pa nemam kad izdojiti :))
Hvala na cestitkama!