|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1145 1146 [1147] 1148 1149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
18.10.2011 21:03:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 28651
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.10.2011 22:07:56   
Amam
I mi da mahnemo user posted image .
A joj bas mi zao Imacice user posted image .
Vibrice ozdravilice za D i I.

E jedva zaspao,probudio se oko 17 i 30h i prije 20-tak min zaspao i vec se jednom probudio i prica user posted image .
Uh ni u kasne sate ne mogu dahnuti user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 28652
18.10.2011 22:08:30   
Amam
Ajnur je meden,masallah a frizura user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 28653
18.10.2011 22:17:40   
Anoniman
Cestitamo sweet user posted image
Daanii i Imancici brzo ozdravljenje, bem mu misa nadam se da ne boli sto je pala.
Entinte bravo za momkauser posted image , dobili smo u drustvu prinovu, S se danas porodila i rodila momcinu, hB sve brzo i dobro proslouser posted image

Kod mene je danas dan meni se cini najgori od kad pamtim za sebe, isplakala sam se ko niko... oboje djece temperaturu, ja sama sa njima, samo cu reci da je Ana uzela u narucje Luku, bila sam i prosla, a posle toga mu gurnula komad hljeba u usta, jedva iscupah, gledam kako mi se dijete gusi, a kao slag na tortu ja ga oblacim, a ona pritrcala i uzela tegli ga za ruku da mu ona obuce duksericu. Uglavnom ona njega dozivljava kao njenu lutku ćelu, sve sto radi sa njom i sa njim bi radila. Malo sam je pucnula po guzi pa sam posteno oplakala, jer nije ona kriva sto je mala i sto ne shvata, onda od sve te moje nervoze Luka je bio nepodnosljiv tako ked kad sam mu dala AD dijete se smirilo i zaspalo. Pored sve dobre moje volje da ga dojim mislim da necemo jos dugo, jer Ana iz dana u dan je ljubomornija i cim podjem da ga dojim ona jednostavno pobudali, a mala je da bih joj objasnila neke stvari. Kod mene se siri ova mrsa ili vec sta, tako me boli da bih vristala. U petak ce mi biti tek bris gotov pa cemo vidjeti sta dalje.

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 28654
18.10.2011 22:30:41   
animagical
jelo user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28655
   [Obrisana poruka]
18.10.2011 22:33:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 28656
18.10.2011 22:36:16   
animagical
i hvala na komplimentimauser posted image mami naravno lale iz usijuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28657
18.10.2011 22:36:23   
Amam
Sweet N je bas flexi user posted image ,moj guzi samo kad je bez pelene moze privuci nogu do usta.Kako je Selma i njena djeca?Ne javlja se bas.
Entinte hB za nalaze,da covjek odahne.Super su vam slicice na fb.
Jelo joj draga pa ima li iko da ti malo pomogne oko njih?
Bas mi je zao i mogu misliti kako je tek tebi
Sutra je novi dan,nemoj plakati i biti tuzna user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 28658
18.10.2011 22:38:26   
Super Beba
a jelo, 'bem mu miša :(( Možemo li kako pomoći??? Ma mislim da ti (ne)dojenje treba biti najmanji problem sada pored svih tih zezancija...prije svega, želim da što prije se riješiš beštije...vjerovatno će ti biti lakše kada Ana krene u vrtić, jer vjerujem da je nemoguće izaći na kraj sa dvoje male djece i to solo...meni teško sa jednim, a mogu misliti kako je tek tebi (nije baš neka utjeha)..al' ako ti ikako možemo pomoći i olakšati, javljaj da uLJetimo... :*

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 28659
18.10.2011 22:41:41   
lepetetka
Animagical bebac je meden mašalauser posted image Odakle mu kosa? Kod mene cuja pa ćelava...
Medi87 bravo za ustajanje user posted image Čut ćemo se možda za četvrtak ili petak aBd zovem te....
Cickolini voli li imalo biti na stomaku da joj malo pomogne da što više iscuri vanka???
Uh miline djeca pospala....a mama na kompu...Blago vam se ja za te filmove više nemam vremena šta ugrabim dok pijem kaficu to je to, ostatak sam "hiperaktivna"user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 28660
18.10.2011 22:41:49   
Anoniman
Hvala vam...jednostavno potreban mi je izduvni ventil, a to mi dodje RR.

Amam ma ja sam sama sebi kriva za sve ovo, sve sam govorila mogu ja sama, sama cu ja, sama ja sve stignem nisam prihvatala niciju pomoc, a sad mi ovako i treba. Toliko sam danas nakrivo nasadjena da mi zao ljudi koji su me u tom trenutku nazvali, svima sam meni se cini sve redom po spiskuuser posted image . Jos me nazove moja stara baka, jadan ni kriva ni duzna i pita za mm, reko radi, a ona jao jadan on, on samo radi, on ne smiruje, bas puno posla ima i jos kao najbolje kad dodje tako umoran sa puta da spava na gornjem spratu ako se djeca bude, treba odmoriti za posla, a ja tu popizditis dobijem samo takav, reko kad je *ebavao sto nije razmisljaouser posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 28661
18.10.2011 22:45:31   
Lady26
Jelo draga.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28662
18.10.2011 22:46:22   
animagical
jelouser posted image pa gdje staru zenu nadje da joj to kazesuser posted image ovo moje jedno pa spava samo u rukama pa sam sva ukocena..uh kako je tebi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28663
18.10.2011 22:46:31   
rose
jelo nadam se da ces se rijesiti bestije uskoro i da ces anci upisati u vrtic pa ce ti biti malo lakse user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28664
18.10.2011 22:48:21   
Anoniman
Hvala vamuser posted image , odmah se malo bolje osjecam.
Joj nocas sanjam kao Ani nisu ok brisevi, kao preslo i na nju. Toliko me to opteretilo da cu poluditi, probudim se sva u goloj vodi.

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 28665
18.10.2011 22:48:52   
lepetetka
Jelo baš mi je žao.... Ma meni je teško sa dvoje iako e nije baš ljubomoran na seku, ponekad nešto nagovijesti ali rijetko... Ma neznam šta bih još da moram paziti da nju ne dira, hebemu patka....user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 28666
18.10.2011 22:49:14   
Amam
Jelo,sorry ali se bas nasmijah za babu user posted image ,znam da tebi nije smijesno.
Ja se sjecam jos na ocekivanju si spominjala da ti predlazu da uzmes neku zenu da ti pomaze.

Ma pusti draga kucu,brini o sebi i svojoj djecici.
Mi smo uvijek tu da saslusamo i pomognemo ako moze.Eto da sam blize rado bih ti uzela Anusku da ti malo dahnes dusom.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28667
18.10.2011 22:50:56   
Anoniman
Ma ja njega spustila na bracni i uzela samo da njoj naspem supu da je hranim, to je bilo pola minute, ona je uletila, popela se na bracni i zgrabila ga u narucje i posla da sidje sa kreveta, samo sto nije i ona i on sa njom u narucju pali. u sekundi sam ih uhvatila. Posle ga stavim u krevetac da odem u wc jos povedem nju sa sobom, da oprostite da se obrisem ona mi pobjegne i ubaci mu poveci plasticni traktor u krevetac, sreca pa ga promasila, ne dao Bog da mu je na glavu bacila.

Neposredna veza do poruke: 28668
18.10.2011 22:53:38   
animagical
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Animagical bebac je meden mašalauser posted image Odakle mu kosa? Kod mene cuja pa ćelava...

kosa mu je od mameuser posted image kao i sve ostalo,ovaj mali nema nista od mm, kaze on da vise lici na postara nego na njegauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28669
18.10.2011 22:55:00   
Anoniman
Amam Ana je takvo dijete da niko ne bi pristao za ne znam koje pare svijeta da je cuvauser posted image , a i ona se ne bi od moje "suknje" odvajala bukvalno. Veceras dosla zaova i ja uzela da podojim Luku, a ona oko nje, kad je ova skontala da ga ja dojim, kad je pritrcala i pocela da nas tuce i histerise, to je bilo ne znam da li za plakati ili smijati se, a ja kao manita skocila na kauc i zagrlila Luku da mu ona ne moze priciuser posted image . Posle uzela zaova Luku, a ona kao da ga Bog nije dao ne ferma ni njega ni mene, Problem je da ja ne smijem Luki prici.
Ana ce najvjerovatnije sledece sedmice u vrtic pa se nadam boljim danimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28670
18.10.2011 22:57:25   
lepetetka
Hahaha i on je stariji ali bi joj lafo donosio igračke kao da se igra , kada mi donese neku positnu ko da me grom... Nego kod mene se sami udaraju i padaju... Mali neki dan rascopo i usnu i nos ko da se bokso evo sad mazukam, a mala mi je pala sa kreveta sa dva mjeseca user posted image , sa sred bračnog je nekao otpuzala i zaobišla jastuk koji je stajao pored nje i pala sreća pa je pored bilo nekih haljina pa nije direkt na parket...To mi je trauma i lekcija koju eto hB nisam skupo platila...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28671
   [Obrisana poruka]
18.10.2011 23:00:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28672
18.10.2011 23:00:04   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: lepetetka

kosa mu je od mameuser posted image kao i sve ostalo,ovaj mali nema nista od mm, kaze on da vise lici na postara nego na njegauser posted image

user posted image kod mene oboje imaju onaj frenulum kratak, onu resu ispod jezika, a to pokupili od mm, pa nemože reći da nisu njegovi user posted image

Neposredna veza do poruke: 28673
18.10.2011 23:02:56   
entinte
Evo i mene, imali goste pa tek sad sjela da nesto odradim za posao i usput da vidim sta ima kod vas user posted image
Jelo javio mi je M za S, bas mi je drago da je sve dobro proslo user posted image user posted image
Mogu misliti kako ti je, sama a dvoje djece jos i ta baja ma uhhhh neka ti je Bog na pomoci, sve se izdrzi nekako pa i ti ces, tu smo za podrsku u svako doba user posted image Sad sam se sjetila onog naseg tel razgovora prije tvog poroda, kako vrijeme prolazi user posted image
K je danas zadnju turu od pola sata ospavao do 2 i tek veceras oko pola 8 zaspao opet, ma za izludit, valjda predosjeca nesto user posted image user posted image
Ostale nisam upratila user posted image ali imate veeeliki user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28674
18.10.2011 23:07:21   
lepetetka

Evo mojih pilićauser posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 28675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1145 1146 [1147] 1148 1149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1145 1146 [1147] 1148 1149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *