|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.10.2011 14:26:42   
ladyblue RR
Cickolini, garant' su zubi. i kod N je bilo isto tako kada su donje dvojke krenule. malo joj čisti fiziološkom pa kada dođeš ovdje kupit ćeš bobe koje ja dajem N. daj joj i malo čaja od šipka i malo neki probiotik za crijeva ubaci u čaj.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28626
18.10.2011 14:27:25   
vila_7
e moja rose...ova je ona mahalusa sto zna o radnicima vise nego kadrovska! user posted image user posted image user posted image

palachinken ma imam taj program al tad bas Evacu svoju uspavljivam pa nista od tog!

Amam ma nema gdje nisam probavala-jenostavno ili nema ili ne moze se skinuti a nema ni na ovoj stranici sa linkovim sto je sweet postavila

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28627
18.10.2011 14:34:24   
palachinken

IZVORNA PORUKA: helena_7

e moja rose...ova je ona mahalusa sto zna o radnicima vise nego kadrovska! user posted image user posted image user posted image

palachinken ma imam taj program al tad bas Evacu svoju uspavljivam pa nista od tog!

Amam ma nema gdje nisam probavala-jenostavno ili nema ili ne moze se skinuti a nema ni na ovoj stranici sa linkovim sto je sweet postavila

Aj gledat cu ja da skinem pa cu ti poslat postom dvd

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28628
18.10.2011 14:51:25   
vila_7
ajoj dusa draga-ma nije meni problem skinuti nego jednostavno ne nadjem! a mogla bih skidati sta hocu jer mi je neogranicen promet.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 28629
18.10.2011 14:56:46   
palachinken
Ma evo ja nasla torrent i pristavila cijelu sezonu, pa kad bude. I meni je neogranicen promet, tako da mi ne odbija od bubrega, ali ne ide bas brzo jer je to ipak starija serija.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28630
18.10.2011 15:09:27   
entinte
Evo nas da vam na brzinu napisemo sve; Prvo smo otisli u Sanasu da izvadimo nalaze za sunet, pedijatrica ga prvo pregledala i izvagala, ima 9,5 kg user posted image pa smo nalaze izvadili, gotovi za 10 min, dobri su hvala Bogu, Sunet je sutra u 17 h kod dr. Dizdarevića. Poslije smo otisli na Jezero da uzmemo nalaze sa Endokrinologije i oni su ok samo kaze cika doktor da mu vise dajemo mesa zbog proteina, ali vec mu dajem tako da ce se i to regulisati aBd. Eto toliko od nas za sad pa se javimo opet nekad kasnije. user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28631
18.10.2011 15:45:15   
palachinken
Zene, primjetila sam kod mog debelindze da mu se na mjestu gdje ce nekad biti vrat :) a sad je samo presavijena koza, zacrvenilo, ja to cistim mokrom gazom, nekad namazem penatenom, kontam trebam li sta jos primjeniti, jer ne povlaci se crvenilo?

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 28632
18.10.2011 15:46:05   
rose
IZVORNA PORUKA: palachinken

Zene, primjetila sam kod mog debelindze da mu se na mjestu gdje ce nekad biti vrat :) a sad je samo presavijena koza, zacrvenilo, ja to cistim mokrom gazom, nekad namazem penatenom, kontam trebam li sta jos primjeniti, jer ne povlaci se crvenilo?

probaj posusivati gazicom cesce i mazi...mojoj S se to redovno desavalo

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 28633
18.10.2011 15:47:24   
rose
IZVORNA PORUKA: entinte

Evo nas da vam na brzinu napisemo sve; Prvo smo otisli u Sanasu da izvadimo nalaze za sunet, pedijatrica ga prvo pregledala i izvagala, ima 9,5 kg user posted image pa smo nalaze izvadili, gotovi za 10 min, dobri su hvala Bogu, Sunet je sutra u 17 h kod dr. Dizdarevića. Poslije smo otisli na Jezero da uzmemo nalaze sa Endokrinologije i oni su ok samo kaze cika doktor da mu vise dajemo mesa zbog proteina, ali vec mu dajem tako da ce se i to regulisati aBd. Eto toliko od nas za sad pa se javimo opet nekad kasnije. user posted image

a nikako da mi odgovoris zasto ga ne smijes stvaljati na noge...rece zbog rahitisa ali koliko skontah on nem,a rahitis? zasto onda ga ne smijes stavljati na noge?

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 28634
18.10.2011 15:55:18   
Cickolini
Palachinken to treba posusivati kao sto je Rose napisala. Ja bi stavila malo baby pudera ili mazala bepanthenom. Ima li tamo kupiti svilankasti baby puder sto nije previse suh jer mislim da je on bolji.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28635
18.10.2011 15:57:18   
ladyblue RR
ima Cickolini kako da nema?! još te pitaju u kojoj ćeš bojiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 28636
18.10.2011 16:00:01   
rose
ma pudere nikako ne preporucuju...posebno bliz nosa i usta...opasno ako beba udahne

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28637
18.10.2011 16:10:40   
ladyblue RR
zna li koja kada se djetetu stavi jastuk da na njemu spava? N je izabrala stranu kreveta na kojoj spava i kako god je ja stavim paralelno sa sobom uvijek se okrene kontra. Isto tako,pocela je da stavlja igracke ispod glave i tako da spava pa pomislih da je mozda vrijeme za jastuk. Sta vi mislite?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28638
18.10.2011 16:27:47   
Emica_sa
Lady kazu sto duze bez jastuka da je bolje,ali ako hoces ima kupiti onih skroz tankih jastuka,iako onda ne vidim svrhu jastukauser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 28639
18.10.2011 16:38:19   
palachinken
Joj, dobili smo posteljinu za bebu i navlaka za mardrac ima meksi dio gdje ide glava, kao to je jastuk (ima i supljinu ispod da se zavuce pravi jastuk) Nije to neka visina, samo ipak maaalkice glava "utone" Da li da ja njemu maknem to cudo pa da spava na 100% ravnom?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 28640
18.10.2011 16:40:05   
rose
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj, dobili smo posteljinu za bebu i navlaka za mardrac ima meksi dio gdje ide glava, kao to je jastuk (ima i supljinu ispod da se zavuce pravi jastuk) Nije to neka visina, samo ipak maaalkice glava "utone" Da li da ja njemu maknem to cudo pa da spava na 100% ravnom?

pa mislim da bi trebala...S od prvog dana spava na ravnom a i ona nekad zna na igracki zaspat user posted image

Neposredna veza do poruke: 28641
18.10.2011 16:53:39   
ladyblue RR
i ja mislim da najmanje do godine dana treba da spavaju na ravnom.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28642
18.10.2011 16:59:33   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ima Cickolini kako da nema?! još te pitaju u kojoj ćeš bojiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 28643
18.10.2011 19:07:11   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: helena_7

zna li neko ima li igdje zadnja sezona Prijatelja - milion puta ih gledala i nikad par zadnjih epizoda 

Helena ne znam je li ti itko odgovoio ali ima na ovom linku koji sma ja postavila!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28644
18.10.2011 19:07:52   
animagical
evo mog frajercicauser posted image mahanje..

user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 28645
18.10.2011 19:10:30   
sweet insanity
A imaju i na b92ali sada 7. sezona kao sto Placinken rece.
Elem, dobro vece. Ja cijeli dan bila kod Selme A.M. pa maloprije dosla,mm presvlaci Neli a ja malo da prosurfam pa ce pocet da radi a ja cu se zabavljat sa Nelom user posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 18.10.2011 19:24:23 >

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28646
18.10.2011 19:16:24   
sweet insanity
Upravo je Nela stavila nogicu u usta i pocela sisat prstuser posted image Sinoc cucla, danas noga user posted image

Neposredna veza do poruke: 28647
18.10.2011 19:41:57   
ladyblue RR
animagical, momak je user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Nelu.

N već na spavanju. ljepota!

< Poruku je uredio ladyblue -- 18.10.2011 19:43:09 >

Neposredna veza do poruke: 28648
18.10.2011 20:22:38   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

zna li koja kada se djetetu stavi jastuk da na njemu spava? N je izabrala stranu kreveta na kojoj spava i kako god je ja stavim paralelno sa sobom uvijek se okrene kontra. Isto tako,pocela je da stavlja igracke ispod glave i tako da spava pa pomislih da je mozda vrijeme za jastuk. Sta vi mislite?

kad bi se moja mama pitala, jastuk mi već davno bio u funkciji :)) Ja sam stavljala jastuk ovih dana, ali zbog lakšeg disanja (zbog začepljenog nosića)...lakše mu je kad je malo uzdignut...al' mislim da nema potrebe još za jastukom...koliko znam, zdravije je spavanje na ravnom, i za odrasle...eventualno neki manje jastuk - vuna, heljda i slični fazoni...

animagical - momak je presladak..i ova kosica :) Jedino moj ćelavko i blondi (a i MM i ja garavi user posted image )
sweet - user posted image za none u ustima :)
kod mene mali zaspao oko 18h, al' će uskoro biti probuđen :) nema mu spavanja onda do najmanje 23h..taman da gleda tekmu s nama :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 28649
   [Obrisana poruka]
18.10.2011 21:02:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 28650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *