Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Heeeeej evo da se i mi javimo. Ja od sinoc ne mirujem. D je sva slinava i kaslje i evo od jutros treci put ima rjedju stolicu. Ja ne znam kako bebi proljev izgleda haha, ali moguce je da je to. Temperature hvala Bogu nema.
Ona je vesela i igra se, ali je nos nervira jer non stop curi i sinoc je slabo spavala.
Ima li ko kavih savjeta sta da joj radim hahaha U cetvrtak smo u Sarajevu pa da kupim tamo u apoteci. Do tad mi dajte neke prirodne lijekove.
Ne mogu da citam sad sta ste pisale ... Idem je ganjati s aspiratorom.
Ma samo čisti nos, naročito prije jela i prije spavanja, pomozi se i fiziološkom. To će ti biti neka virozica i treba je pustiti nek se izborha sa njom. Ako nije temperatura, i ako ne bude sad neki strašni proljev ne trebaš se brinuti.
rose - kako je podnijela luk? Ja kupila neku smrznutu mješavinu povrća, rekoh super, taman obarim i izblendam, kad tamo luka k'o u priči..a kako ja ne podnosim luk (osim uz ćevape ), bude mi poprilično loše od njega, kontam da i njemu bi moglo biti..pa nešto luk preskačem...
nisam primjetila da je neka promjena bila...ja sam luk malo poprzila na ulju, dodala fasirano i krompir i sve skuhala...kao krompir kalju napravila a u grahu je bio i crni luk a i bijeli ali kao zacin u zrncima...tako da je ona to sve pojela a nisam primjetila sad da je nesto joj lose sjelo...slijedeci poduhvat...kelj
Heeeeej evo da se i mi javimo. Ja od sinoc ne mirujem. D je sva slinava i kaslje i evo od jutros treci put ima rjedju stolicu. Ja ne znam kako bebi proljev izgleda haha, ali moguce je da je to. Temperature hvala Bogu nema.
Ona je vesela i igra se, ali je nos nervira jer non stop curi i sinoc je slabo spavala.
Ima li ko kavih savjeta sta da joj radim hahaha U cetvrtak smo u Sarajevu pa da kupim tamo u apoteci. Do tad mi dajte neke prirodne lijekove.
Ne mogu da citam sad sta ste pisale ... Idem je ganjati s aspiratorom.
moja se pravo brani od aspiratora i onda ja povremeno je odnesem u kapitilo, stavim je pred ogledalo da se gleda i onako mokrom rukom nosic brisem kao da se igramo i nesto i izvucem povremeno uspijem izvuci slinice aspiratorom a sad kako su gusce pa joj smeta dok jede, ne moze da dise nesmetano
Ma naravno....jednu kockicu mozes rastopiti i stavi u rizu...moderna sutlija.. Rijesit ce problem stolice...
meni je pomogao čaj od sljeza, probaj i ti...a i parila sam malog nad kamilicom, onda stavljala fiziološku...neko mi je rekao da pomaže i kad se dijete okrene malo prema dole i po leđima "udari" koji put (poput udaranja da podrigne) - navodno tako se izbacuje šlajm i voda iz nosića...probam i ja to kasnije...
Iman kenule su joj donje dvojke. Gornje su izbile bez problema, ali donje sad izlaze. jedna je izasla, ali druge jos nema. ma meni je sve ovo novo jer hvala Bogu do sad nismo imale problema. Ovdje nema Hippa nikako pa cu vidjeti da u Sarajevo kad dodjem da joj odmah uzmem. Bas mi je zao. Ljuuubi mi nasu djugajicu puuuuuuno.
Eh sorry, na dvdu imam prvu i pola 2. a evo ti link gdje gledam vecinu serija koje sad izlaze pa tako i tu, a ne moras skidat nego smao neki od linkova izaberes i gledas, ako ne moze taj, moze fdrugi, najbolje na megavideo ili videobb.
Cickolini - i probaj svog mlijeka da ukapaš...možda kombinacija svega pomogne da nosić se brže očepi.. eee, eto tebe još malo pa u Sa Sweet - znam, znam...nego, meni je baš taj serijal najjači..ovaj zadnji je ...
Cickolini - i probaj svog mlijeka da ukapaš...možda kombinacija svega pomogne da nosić se brže očepi.. eee, eto tebe još malo pa u Sa Sweet - znam, znam...nego, meni je baš taj serijal najjači..ovaj zadnji je ...
meni je voyager too, captain Jneaway, feminizam ovo ono
e hebi ga! ja napisa svasta svima jer sam iscitala 3 zadnje stranice,i udje radna kolegica dodje do mene i ja morala iskljuciti da ne vidi-i izbrisa mi se post
tako da...samo vam masem!
joj pod kojim si ti stresom na poslu zbog interneta...a cisto sumnjam da i kolegica nema neke svoje zanimacije na netu
Mi dosli kuci iz setnje, prelijepo je vrijeme, a setali smo u wrap marami! Kontam da se osokolim pa izadjem i nisam se pokajala. On je sve vrijeme spavao, evo i sad spava, zao mi ga izvadit. A komentara po carsiji, da krepas od smijeha.