sweet insanity
|
Ringeraja.ba | Forumi | Mali oglasi | O portalu | 28.264 registrovana člana http://adclick.g.doubleclick.net/aclk?sa=L&ai=Bpt3pfVKdTuSfPM_b-gaVxoy-B6Gz0v8BAAAAEAEgu-yzEDgAWKH5yNUeYMfg3IC8ArIBEHd3dy5yaW5nZXJhamEuYmG6AQlnZnBfaW1hZ2XIAQnaAThodHRwOi8vd3d3LnJpbmdlcmFqYS5iYS9mb3J1bS9tXzY2NzgxNi9tcGFnZV8xMTQ0L3RtLmh0beABAqkCR50PPx4Ctz7AAgLgAgDqAhRCb3NuaWFfUHJlbWl1bUJhbm5lcvgC8NEegAMBkAPIBpgDyAaoAwHgBAGgBhY&num=0&sig=AOD64_0GbYNW3id69Ytz3DhTCCUxmBc7CA&client=ca-pub-1342775666189578&adurl=http://www.ringeraja.ba/clanak/zvijezda-johnsons-baby-kalendara-za-2012_666.html Lokacija: Forum > [Beba] > Roditeljski razgovori > RE: Bebe od 0 -1 godine Korisnici na ovoj temi: sweet insanity, Skvo RR, ladyblue, rose, Cickolini, Super Beba, palachinken, animagical, Medi_87, canim U obliku stabla Odštampaj [Odgovori na poruku] Stranica: << < Prethodna stranica 1140 1141 1142 1143 [1144] Korisnik Poruka << Starija tema Novija tema >> RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:25:51 Nema novih poruka palachinken Objave: 3641 Član od: 6.10.2010 Mjesto: Zenica Status: prisutan IZVORNA PORUKA: sweet insanity IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: sweet insanity ja odgledah novu epizodu Two And A Half Men, nije lose ni sa Kutcherom. A taj ovlazivac, jel bas treba to kad je bebi u stanu ili s emoze rijesavati ovako kao ja, posudama sa vodom stavljenim na radijator? ma posudama bona, ne bacaj pare Meni je s Kutcherom katastrofa, ni khm nisam odradila a kamoli se nasmijala. Jedina svijetla tacka je sto je polugo pola epizode. Ja stavim posude i mokre peskire preko radijatora. Prosle godine sa starom stolarijom toliko je puhalo da nismo imali tih problema, ali je bilo prehladno. Sad sjedim kratkih rukava, sto je po meni definicija dobrog grijanja :D Ma eto nije lose, ja se ismijem jedino Berthi hahhah. Na eto da nastavim seriju kad sma je vec pocela. Sad cu da se bacim na novu epizodu Desperate Housewivesuser posted image A tek u cetvrtak emitovanje The Vampire Diaries-joj tu seriju kad sma pocela gledat bila je bezze nako vampirska limunada i ja je prestanem gledat i kad sma bila u Austriji trudna a hladno nije mi se dalo nigdje ici ja nastavim sa gledanjem i tako se radnja razvila, mislim ima ono ljubavne tematike user posted image al super su razradili sve to. Al zato The Big Bang Theory razvaljuje od pocetka dok HIMYM ne mogu nesto u zadnje vrijeme da se nakanim gledat. Uh ja sma inace TV Show junkieuser posted image user posted image user posted image Isto :) Sad gledam Suits, nije losa, advokatska, a inace sam u potrazi za dobrom serijom da se navucem :D _____________________________ Mahdi, 19.07. 19:07 (odgovor članu sweet insanity) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28576 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:28:31 Nema novih poruka Medi_87 Objave: 1291 Član od: 2.11.2010 Mjesto: Sarajevo Status: prisutan I da zaboravili smo se pohvaliti da je M ustao jucer kod nensi sam prvo puzao i onda vidi mene sjedim na uglu i krene do mene na koljenima sjede i onda laganini se podizeuser posted image user posted image user posted image a kad je skontao da ga ne drzim brze boljese uhvatio za moje nogeuser posted image user posted image _____________________________ Mali Bubo stigao svojoj mami 02.03.2011. Vojim svoju mamu najvise na svijetu i mama voji svog Bubana i nikoga vise :-) (odgovor članu bebacha) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28577 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:29:09 Nema novih poruka ladyblue Objave: 3233 Član od: 25.2.2010 Status: prisutan rose, N jede grah od 9. meseca i baš ga voli. mislim da se jučer prejela, upravo graha, i da je sinoć mučio stomak. 2 puta se probudila i kao zaplaka i ja samo priđoh i kažem ššššš i ona nastavi. možda je i nešto sanjala, ko će joj znati?!ona inače jede isto što i mi. neki dan se nabubala zeljanice. nisam mogla prestati da je hranim, stalno je tražila još iako je prije toga pojela punu zdjelicu supe sa hljebom. i nakon toga pojede pola velike teglice voća (one od 250 gr) i Monte. valjda se triši kako puže i ustaje pa ogladni. vjeruj da ona meni ima po 4 čvrsta obroka vikendom a kako sam izračunala i sa jaslicama ih ima 4 ili 5 pošto ne znam koliko pojede u jaslicama. kod kuće ruča i oko pola 6 pojede Čokolino ili tako nešto a u jaslicama bi trebalo da ima 3 obroka. _____________________________ moja ptičica je došla na svijet 31.10.2010. u 8:00h teška 4150 gr, duga 54 cm (odgovor članu ladyblue) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28578 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:29:21 Nema novih poruka sweet insanity Objave: 1588 Član od: 23.11.2010 Status: prisutan Palachinken, jesil gledala The Big Bang Theory, Dexter, a i ovi vampiri su dobri, pogotovu Damon user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam bas i na Buffy se bila naukla, kad procackas po forumima i pogledas seriju iz zrelije perspektive kao metaforu za odrastanje--WOW. Na Star Trek Voyager sam se isto bila navukla a o SATC i Friends da ne pricam, svaku rijec na pamet znam. I da, ona Lie to Me mi se cini da nije losa. (odgovor članu palachinken) Neposredna veza do poruke: 28579 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:31:05 Nema novih poruka bebacha Objave: 4097 Status: odsutan user posted image cuj maksum(sad bi stavila punoooo smajlija al nesmijem:):) Iman ja od januara djelim krevet s tridesetogodisnjakomuser posted image da se pohvalim izgleda da se vise necemo budit upišaniuser posted image (ovo po onoj poslovici "ko s djecom spava upisan se budi") Alen je deloziran u krevetic i drugu sobu.od rodenja spava s nama,nikad nije htjeo u krevetic,sad je dobio sekin krevetic koji je dosta veci od standardnog i sinoc je fino spavao,morala sam par put ustajat,mazit ga,vracat u lezeci polozaj al je super proslo.7 sati ujutru je docekao u kreveticu,i onda galamio na seku sto se ne budiuser posted image user posted image _____________________________ Velika seka stigla 23.2.2008 u 11h Mali bato stigao 25.06.2010 u 21:15h (odgovor članu palachinken) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28580 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:31:57 Nema novih poruka ladyblue Objave: 3233 Član od: 25.2.2010 Status: prisutan svi Star Trek-ovi su moja slabost. Next generation i Voyager su me uništili.user posted image _____________________________ moja ptičica je došla na svijet 31.10.2010. u 8:00h teška 4150 gr, duga 54 cm (odgovor članu sweet insanity) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28581 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:32:41 Nema novih poruka palachinken Objave: 3641 Član od: 6.10.2010 Mjesto: Zenica Status: prisutan Od tih pomenutih nisam Dextera, mogla bih pocet. Nisam ni te vampire, meni je dosta True Blood na tu tematiku :D Sta ti je SATC? _____________________________ Mahdi, 19.07. 19:07 (odgovor članu sweet insanity) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28582 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:35:47 Nema novih poruka ladyblue Objave: 3233 Član od: 25.2.2010 Status: prisutan IZVORNA PORUKA: palachinken Od tih pomenutih nisam Dextera, mogla bih pocet. Nisam ni te vampire, meni je dosta True Blood na tu tematiku :D Sta ti je SATC? Dexter je ludilo. taj mi je potrošio živaca više nego dijete rođenouser posted image user posted image user posted image _____________________________ moja ptičica je došla na svijet 31.10.2010. u 8:00h teška 4150 gr, duga 54 cm (odgovor članu palachinken) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28583 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:40:30 Nema novih poruka Iman83 Objave: 3201 Član od: 7.7.2010 Status: odsutan Ja sam Grey's Anatomy i Desperate Housewives fan...ovu drugu mm gleda sa mnom, lud je za Evom L.user posted image E Palačinko, preko koje stranice i kako skidaš filmove, da i mi počnemouser posted image _____________________________ Mamina vesela djevojčica - Iman! 16.09.2010. (odgovor članu ladyblue) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28584 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:43:36 Nema novih poruka palachinken Objave: 3641 Član od: 6.10.2010 Mjesto: Zenica Status: prisutan Ja ti skidam preko torrenta, ako ti treba uputstvo, odradicemo to na FB, imamo iskustva s tim user posted image user posted image user posted image Inace, ima dobra stranica www.filmovizija.com gdje imas streamove dosta filmova, imaju i titl kome treba, nema skidanja i petljancije. Zene, kontam s Mahdijem napolje. Nismo dosad izlazili na ovako niskoj temperaturi, kod nas je 5 stepeni. Kontam treba li mu neki salic preko usta (ja ne bih ali da provjerim), dole kontala strample, termo hlace i dvoje carape (ne mogu mu one nehodalice vise, a nove jos nisu stigle) gore bodi dugi rukav, majicu i topliju jaknu. Imam i onu toplu vrecu za kolica. < Poruku je uredio palachinken -- 18.10.2011 11:49:18 > _____________________________ Mahdi, 19.07. 19:07 (odgovor članu Iman83) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28585 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:45:12 Nema novih poruka sweet insanity Objave: 1588 Član od: 23.11.2010 Status: prisutan IZVORNA PORUKA: ladyblue svi Star Trek-ovi su moja slabost. Next generation i Voyager su me uništili.user posted image Hehehe znam , poogotovu Voyager kad sam ja u pitanju. Jedino ovaj zadnji nisma nikako svarila nit sam mogla gledat. (odgovor članu ladyblue) Neposredna veza do poruke: 28586 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:46:40 Nema novih poruka sweet insanity Objave: 1588 Član od: 23.11.2010 Status: prisutan IZVORNA PORUKA: palachinken Od tih pomenutih nisam Dextera, mogla bih pocet. Nisam ni te vampire, meni je dosta True Blood na tu tematiku :D Sta ti je SATC? Dexter je dobar jest da nisma gledala dalje od 2 sezone al planiram nastaviti. ovo su The Vampitre Diaries, nako limunada al dobra, bezze u pocetku al se razvije. a SATC je Sex And The Cityuser posted image (odgovor članu palachinken) Neposredna veza do poruke: 28587 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:53:42 Nema novih poruka Amam Objave: 615 Član od: 27.2.2011 Status: odsutan Pozzz mamuske user posted image . E evo zaspao prvu turu,sad samo spava na strani,zabaci onu debelu guzu i nece drugacije user posted image . Serije mm je lud za tim tipa Dexter,True Blud(ali nju vise ne gleda,bas su je razvodinili)gledao je neku s nekim dilerila tj proizvodjacim et ne znam kako se zove. Ja volim Grey's Anatomy i Dr,Hous user posted image i Private pracitice user posted image . Ja evo vec 2 god krevet i sve ostalo dijelim s covjekom koji gazi 40-o desetljece (uh da me procita ubio bi me user posted image ) Lady ja nikako da skontam ko je tm,znam da pjeva sve nesto spominju gostuje,pjeva ovo ono ja user posted image . Mi filmove skidamo s torrenta _____________________________ Svijet je ljepsi od kad vas imam <3 <3 Moj prvacic A 2005 <3 Moja beba E 2011 <3 (odgovor članu Iman83) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28588 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 11:56:13 Nema novih poruka Amam Objave: 615 Član od: 27.2.2011 Status: odsutan Palachinko ja svom nisam staljala sal,ako budem sad , sta cu kad udari minus . Mislim da je to ok. _____________________________ Svijet je ljepsi od kad vas imam <3 <3 Moj prvacic A 2005 <3 Moja beba E 2011 <3 (odgovor članu Amam) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28589 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 12:05:11 Nove poruke sweet insanity Objave: 1588 Član od: 23.11.2010 Status: prisutan Ja nikako ne mogu te doktorske, gledala sam House-a malo al vazda sebi nadjem milijun dijagnoza i prestanemuser posted image Sad se sjetih da sma voljela gledati Gilmore Girls i nadam se da ce moj i Nelin odnos nekada biti takav s tim da nam tajo (mm) bude pored nas za razliku od serijeuser posted image (odgovor članu Amam) Neposredna veza do poruke: 28590 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 12:12:33 Nove poruke Amam Objave: 615 Član od: 27.2.2011 Status: odsutan IZVORNA PORUKA: sweet insanity Ja nikako ne mogu te doktorske, gledala sam House-a malo al vazda sebi nadjem milijun dijagnoza i prestanemuser posted image Sad se sjetih da sma voljela gledati Gilmore Girls i nadam se da ce moj i Nelin odnos nekada biti takav s tim da nam tajo (mm) bude pored nas za razliku od serijeuser posted image Jooj gdje me nadje i ja ih voli i mm ih gleda sa mnom. Ja se isto nadam tako dobrom odnosu sa svojom A,na dobrom smo putu. I kad smo vec kod toga,setam ja s njih dvoje,carsija tiha.E u kolicima a mi se raspricale k'o velike.Pita mene moja A "Mama jesam li ja tebi dobro drustvo" A ja user posted image user posted image user posted image user posted image .Najbolje mila na svijetu! _____________________________ Svijet je ljepsi od kad vas imam <3 <3 Moj prvacic A 2005 <3 Moja beba E 2011 <3 (odgovor članu sweet insanity) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28591 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 12:14:56 Nove poruke palachinken Objave: 3641 Član od: 6.10.2010 Mjesto: Zenica Status: prisutan IZVORNA PORUKA: sweet insanity Ja nikako ne mogu te doktorske, gledala sam House-a malo al vazda sebi nadjem milijun dijagnoza i prestanemuser posted image Sad se sjetih da sma voljela gledati Gilmore Girls i nadam se da ce moj i Nelin odnos nekada biti takav s tim da nam tajo (mm) bude pored nas za razliku od serijeuser posted image Meni jedna od najdrazih, bas su mi sjele nako brbljave _____________________________ Mahdi, 19.07. 19:07 (odgovor članu sweet insanity) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28592 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 12:15:42 Nove poruke Super Beba Objave: 845 Član od: 16.9.2010 Mjesto: Sarajevo Status: prisutan meni je simpa How I met your mother...obično gledam stream preko neta, mrsko mi skidati...sinoć se mm i ja nakanili film gledati, skinula ja Pirate 4. dio...nije loš, možda i najbolji do sada...skinula sam i Kung fu pandu 2, nju ću gledat' s malim :) Neki dan pregledala Rio (animirani) i presladak je... a serije prije pratila na Fox-ovima, al sad mi je prosto muka kad vidim da su ponovo počele reprize repriza user posted image rose - kako je podnijela luk? Ja kupila neku smrznutu mješavinu povrća, rekoh super, taman obarim i izblendam, kad tamo luka k'o u priči..a kako ja ne podnosim luk (osim uz ćevape user posted image ), bude mi poprilično loše od njega, kontam da i njemu bi moglo biti..pa nešto luk preskačem... _____________________________ Jednoga zimskoga dana, u poslijepodnevnim satima, mama sebi rodila sina. (odgovor članu sweet insanity) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 28593 RE: Bebe od 0 -1 godine 18.10.2011 12:16:08 Nove poruke Cickolini Objave: 978 Član od: 30.6.2010 Mjesto: Nederland Status: prisutan Heeeeej evo da se i mi javimo. Ja od sinoc ne mirujem. D je sva slinava i kaslje i evo od jutros treci put ima rjedju stolicu. Ja ne znam kako bebi proljev izgleda haha, ali moguce je da je to. Temperature hvala Bogu nema. Ona je vesela i igra se, ali je nos nervira jer non stop curi i sinoc je slabo spavala. Ima li ko kavih savjeta sta da joj radim hahaha U cetvrtak smo u Sarajevu pa da kupim tamo u apoteci. Do tad mi dajte neke prirodne lijekove. Ne mogu da citam sad sta ste pisale ... Idem je ganjati s aspiratorom. _____________________________ Nas mali indijanac - Daania 24. januar 2011 (odgovor članu sweet insanity) [Pošalji privatnu poruku] Nepos IZVORNA PORUKA: ladyblue House i Uvod u anatomiju su moji favoriti kada odmaram mozak. Sex i grad i Kućanise sam isto ludo gledala ali sam sa Kućanicama pogubila konce i sada ne gledam jer nemam pojma šta se dešava. A malo "ozbiljnije" serije su ove tipa Dexter itd. i baš ih volim. U kucanicama se sad isto svasta desava.....pocela je 8. sezona.
|