Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jelena jel samo ti opet moras raditi ili opet svi? lepetetka...ne brini i meni je nakon nekih 3-4 mjeseca nakon poroda toliko opadala da sam mislila ocelavit cu,al hB stalo je
Helena trebali smo svi ponovo, ali posto se meni vratilo onda samo ja, tek kad se ja izlijecim onda cemo opet svi, s tim da cu danas vaditi i Ani za vrtic, tako da Ana i ja vadimo, a mm ce biti danas gotov treci.
Juttro i od nas,joj ja sam luda vise od ove dijece,Alan nervozan hoce vani,ujeda sve zivvo oko sebe,Farah hoce samo da hoda,nece da sjedi,joj isto luda kuca
U mene nije bosanska glava,doduse mama me nije povijala,kaze da su je tada smatrali ludom,i govorili kako ce mi biti krive noge,kako necu nikada normalno hodati
Ja definitivno moram uzeti neki ovlazivac zraka,ima li neko iskustva s tim
Emice moja prijateljica ima chiccov ovlazivac i kaze da je prezadovoljna. A ni mene nije mama nikad povijala, nije ni sestru koja je '75 godiste, a ne mene koja sam '84. Kod nas to nije praksa bila
uh kad vidim ove minuse ne bih nigdje izlazila, ali možda prošetamo oko 12 kad otopli jer nema vjetra ja pijem kafu, a E ordinira u hodalici
kad nam dolazi cikolino da se organizujemo za kafu
helena i ja bih odmah dala otkaz kad bih dobila na bingu , baš je lijepo kad se ne radi
mi smo sinoć krevetić spustili na donji nivo jer se cura podiže sama, uhvati se za ogradu i lijepo sjedne, pa se naginje preko
mi smo kad je prosjedila i i skontala da bi se mogla podici, izbusili jos jedan red rupa i spustili je nize...dobra stvar je da joj u slucaju da se digne ograda nije do struka i ne moze se prevrnuti losa stvar je da joj je ograda ipak previsoka pa se ni ne moze dici...hajd valjda ce mocui kad jos malo poraste
mislim da mi imamo iste krevetiće sjećam se kad smo bile trudne da ste ti i rimljanka prve kupile krevetiće i da si nam ti postavila sliku sobe i naljepnice na zidu eh bila su to zlatna vremena, kao da je bilo juče kako vrijeme leti
Jutro/dan i od mene....mali evo drinca (hB!!!)...jedva je zaspao..nos mu pun, pa još plače, pa se dodatno napuni..helem, pop**dila sam...tačno sam pomislila na postporođajnu depresiju..al onda se sjetim Jelene i ušutim...i sve kontam - tebi draga treba se podići spomenik, ne jedan, minimalno dva :) iman - nadam se da će ti doktori naći adekvatnu terapiju i da nećeš se puno maltretirat s tim...a i kod nas je noć k'o i kod tebe, dok je prehlade, ništa od spavanja...buđenje na svaki sat, valjda mu usta se osuše, pa dodaj još malo plača i stenjanja, pa buđenje u 6h, pola 7....a u 2 dana, kad se sve sabere, spavala sam 6 sati....prosto poželim posao... lady - jeste li skontali poklon?? rose - sve te hoću pitat, pa smetnem s uma...ti kad kažeš da S. dajete hapicu u flašici pred spavanje, da li se to odnosi na AD ili nešto tipa čokolino? a za čajeve - je li moraju biti baš one trave ili mogu i iz kesice koje i mi pijemo..i mene to nešto interesuje, pogotovo jer sam ja čajopija, pa da probam to prenijet i na malog :) Vodu voli na mamu :)
ma posudama bona, ne bacaj pare
Meni je s Kutcherom katastrofa, ni khm nisam odradila a kamoli se nasmijala. Jedina svijetla tacka je sto je polugo pola epizode.
Ja stavim posude i mokre peskire preko radijatora. Prosle godine sa starom stolarijom toliko je puhalo da nismo imali tih problema, ali je bilo prehladno. Sad sjedim kratkih rukava, sto je po meni definicija dobrog grijanja :D
ma posudama bona, ne bacaj pare
Meni je s Kutcherom katastrofa, ni khm nisam odradila a kamoli se nasmijala. Jedina svijetla tacka je sto je polugo pola epizode.
Ja stavim posude i mokre peskire preko radijatora. Prosle godine sa starom stolarijom toliko je puhalo da nismo imali tih problema, ali je bilo prehladno. Sad sjedim kratkih rukava, sto je po meni definicija dobrog grijanja :D
Ma eto nije lose, ja se ismijem jedino Berthi hahhah. Na eto da nastavim seriju kad sma je vec pocela. Sad cu da se bacim na novu epizodu Desperate Housewives A tek u cetvrtak emitovanje The Vampire Diaries-joj tu seriju kad sma pocela gledat bila je bezze nako vampirska limunada i ja je prestanem gledat i kad sma bila u Austriji trudna a hladno nije mi se dalo nigdje ici ja nastavim sa gledanjem i tako se radnja razvila, mislim ima ono ljubavne tematike al super su razradili sve to. Al zato The Big Bang Theory razvaljuje od pocetka dok HIMYM ne mogu nesto u zadnje vrijeme da se nakanim gledat. Uh ja sma inace TV Show junkie
uh kad vidim ove minuse ne bih nigdje izlazila, ali možda prošetamo oko 12 kad otopli jer nema vjetra ja pijem kafu, a E ordinira u hodalici
kad nam dolazi cikolino da se organizujemo za kafu
helena i ja bih odmah dala otkaz kad bih dobila na bingu , baš je lijepo kad se ne radi
mi smo sinoć krevetić spustili na donji nivo jer se cura podiže sama, uhvati se za ogradu i lijepo sjedne, pa se naginje preko
mi smo kad je prosjedila i i skontala da bi se mogla podici, izbusili jos jedan red rupa i spustili je nize...dobra stvar je da joj u slucaju da se digne ograda nije do struka i ne moze se prevrnuti losa stvar je da joj je ograda ipak previsoka pa se ni ne moze dici...hajd valjda ce mocui kad jos malo poraste
mislim da mi imamo iste krevetiće sjećam se kad smo bile trudne da ste ti i rimljanka prve kupile krevetiće i da si nam ti postavila sliku sobe i naljepnice na zidu eh bila su to zlatna vremena, kao da je bilo juče kako vrijeme leti
eh kad se sjetim uredjivanja sobe i cekanja momenta da u taj krevetic konacno spustis svoju bebicu
rose - sve te hoću pitat, pa smetnem s uma...ti kad kažeš da S. dajete hapicu u flašici pred spavanje, da li se to odnosi na AD ili nešto tipa čokolino? a za čajeve - je li moraju biti baš one trave ili mogu i iz kesice koje i mi pijemo..i mene to nešto interesuje, pogotovo jer sam ja čajopija, pa da probam to prenijet i na malog :) Vodu voli na mamu :)
AD...pije AD ujutro cim progleda i kad krene na spavanje (tako se uspava)...a izmedju ima 3 obroka i vrlo rijetko joj ubacimo jednu malu flasicu AD...a obroci tipa keksolino, frutolino, vocna riza i jogurt idu ujutro ili par sati prije spavanja...a rucak je slani obrok...juce je smizla prvi put probala vodu od graha s hljebom a prekjuce sam joj prvi put dala krompir u kombinaciji s lukom i fasiranim mesom
Iman moji su od tih instant cajeva pili samo plantex prva 3 mjeseca po potrevni.onda onaj iz Dm-a,u kesici.cini mi se da on ide od 3 mjeseca i teekane ima dobre djecije cajeve.trenutno piju neki vocni.Alkaloid,bez kofeina