Bebica11 -> RE: veličina trudničkog stomaka (11.11.2011 13:16:55)
|
IZVORNA PORUKA: tekja bebice, imam pitanje za tebe... kolika je porodjajna tezina tebe i TM? Koliki ste sada - mislim, manji, osrednji ili veliki ljudi? Mene je moja dr. isprepadala da mi se dijete ne razvija kako treba, zaostaje bla, bla, bla pa sam bezveze 5 dana lezala na GAK-u..u sustini rodila sam zdravo, normalno dijete, normalne tezine i duzine, mada narodno receno, malo sitnije (3 kg, 50 cm)...imam osjecaj da je i kod tebe tako, samo se bezveze sekiras...a velicina stomaka kod trudnica je individualna, znam neke kojima su stomaci bili ogromni, a rodile malu djecu, kao i obrnuto[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image] oboje smo se rodili prosjecne porodjajne tezine, nismo ni krupni ni sitni se rodili, a oboje smo visoki, normalne tezine,nismo mrsavi[sm=smiley1.gif] meni je i DUBOKA zdjelica, imam siroke kukove pa mi se i beba malo ranije vec spustila jer imam kontrakcije i malo rizicnu trudnocu, pa sad kad sam lezala u bolnici i kad su me otpustili u 8mom mj imala je bebica 2000kg dosla ja za 12 dana na kontrolu kaze ista kilaza, malo vise skoro 2100gr, pa me zabrinulo jer mi je posteljica III stepen pa mi je rekla da lezim na l.boku. Sad sam usla u 9ti i iduce sedmice idem na kontrolu i nadam se da ce bar do kraja nagurati 2500kg aBd, i da je sta nece zezati posteljica[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|