Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Čestitke tebi i TM , Alonica da se slaže i uživa sa bracikom i da vam Alen bude zdrava, napredna i vesela bebara
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Draga Kanita,sve najbolje tebi,tm,maloj Aloni,i citavoj familiji! Zelim vam da budete sretni zdravi i veseli jos puno godina! Javi nam se brzo! Pusa od Nejre i mame!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Jedva čekam da počne razmjena iskustava...... pusa za oboje od nas dvoje i naravno jedna big za Alonu.
Hvala vam svima na lijepim zeljama ja sam zaista presretna i uzivam sa svojom djecicom ni sama ne znam kako sam izdrzala bez svoje Alone ali hvala Bogu sve je iza nas sada se druzimo i uzivamo i zaista sam ispunjena i presretna..za sve vas puno pozdrava od moje veelike porodice
biti majka je Allahov najljepsi dar hvala ti Allahu na svakom koraku kad si me pocastio sa tom blagodati..