Arminaa -> RE: dr Divanović (29.10.2012 14:31:48)
|
IZVORNA PORUKA: bookah Ja mu idem vec 4 godine, vodio mi je prvu trudnocu i bila sam prezadovoljna sa njim (prije i poslije trudnoce pregledi - gyn i dojke). Sad sam htjela da mi vodi i drugu trudnocu, ali mi se ucinio distantan i drzak na prvom pregledu, pa se dvoumim. Ne prilici mu drskost, poznajem ga dovoljno da znam da je prijatna i smirena osoba, ali me je uvrijedio. Sta misle zenice koje su bile kod dr. Divanovica u zadnjih mjesec dana? Ne znam stvarno sta bih ti rekla na to. Ja sam bila kod njega prije nepune 4 sedmice i idem opet na redovnu kontrolu abd za 3 dana. Ja jos nikad od njega nisam dozivila nikakvu neprijatnost i neugodnost, dapace, uvijek se nasalimo i nasmijemo dok gleda preko UZV. Zaista je uvijek smiren i pun strpljenja, iako ja imam milion pitanja svaki put. A da ne govorim da ga zovem i na telefon da ga dodatno priupitam ponesto[sm=jezicek.gif] i uvijek je OK. Jednom mi je rekao u razgovoru da, kako se pacijenti odnose prema njemu, tako i on uzvrati, da ga nisi necim ''bocnula''? Stvarno ne znam koji bi razlog mogao biti pa da se ponasa tako, da te uvrijedi i bude drzak, ja ga ne poznajem takvog, a ni ti, do ovog puta, ako sam dobro shvatila.
|
|
|
|