RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Emica_sa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (7.2.2011 15:15:32)

Draga moja idi odmah zovi je,oni nisu normalni,ne slusaj nista tu sestru,moraju te primiti....sretno

motorcycles -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.2.2011 17:32:05)

Evo samo da napisem da me je primila dr.Aida i detaljno pregledala,pocela sam se otvarati,cerviks smeksan,plus mi je krenuo sluzni cep danas (iako pijem terapiju),eto moja bebica odlucila doci ranije.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

sunce27 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (17.2.2011 21:27:34)

Zna li neko kada se tacno dr. Miseljic vraca sa godisnje?

safran -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (18.2.2011 0:07:04)

Meni je rekao 20.02. pa pretpostavljam da će u ponedjeljak 21. biti u kabinetu. 

sunce27 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (18.2.2011 19:51:54)

Hvala za informaciju, je li za kabinet treba uputnica ili? Ja sam mu uglavnom isla u dezure i nikada nisam imala uputnicu.

motorcycles -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (18.2.2011 20:30:45)

Trebala bi mi informacija ko je dezurni sutra i prekosutra u Vojnoj?
I kako ide nedjeljom,kad je najbolje otici,primaju li u dezuru?Imam trihomonijazu i treba mi terapija,htjela bih kod dr. Aide,ako je ona dezurna u ovih par dana to bi mi odgovaralo.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Super Beba -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (19.2.2011 11:19:36)

Dr. Aida je bila dežuna prošlu nedjelju, što znači da bi trebala biti dežurna danas.

motorcycles -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (19.2.2011 12:37:31)

Ej super hvala puno na odgovoru :*.
Samo ne znam kada da odem,da joj odnesem nalaze briseva i da mi da terapiju.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Mislila sam oko 5,tako sam isla radnim danima.

Super Beba -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (19.2.2011 12:56:11)

Pa ona je svakako tamo do 8 ujutro...Ja znam da oni preferiraju prijepodnevne vikend posjete :)) ali kad god odeš, primit ćete :)

motorcycles -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (19.2.2011 14:30:46)

Pa trebala sam kod nje u ponedjeljak otici na kabinet,ali kako sad ne primaju,morala sam cekati dezuru.Imam njen zadnji nalaz,napisala je sve sta treba,pa me valjda nece vratiti :)

safran -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (20.2.2011 1:04:07)

IZVORNA PORUKA: sunce27

Hvala za informaciju, je li za kabinet treba uputnica ili? Ja sam mu uglavnom isla u dezure i nikada nisam imala uputnicu.

Da, rekla bih da je sada neophodna tzv. velika uputnica - odn. uputnica za hospitalizaciju koju dajete na pokaz sestri na Protokolu i po završenom pregledu je dobijete nazad. I opet tako naredni pregled sve do poroda kada prolazite onu proceduru prijema i uputnica ostaje kod njih. Kako to funkcioniše u dežuri nemam pojma.

Super Beba -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (20.2.2011 19:15:44)

meni su i u dežuri tražili veliku uputnicu na pokaz - čak je sestra prokomentarisala "Hvala Bogu pa su ovo uveli" :)))

e sad, vjerovatno ovisi i odnos doktor-pacijent...vjerujem da doktor može da uvede trudnicu bez problema na kontrolu...kao što to zna biti slučaj i sa pacijenticama na kabinetu (i tad sestre ludeeee, posebno na doktore!)

ema_28 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.2.2011 23:06:07)

zna li neko kad je Dr Masic dezurni u Vojnoj ovih dana???

mery_sa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (23.2.2011 14:13:48)

Dali neko zna kad je Dr.Nakas dezurni ovih dana? Hvalaaaaaa unaprijed [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nadja08 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (23.2.2011 20:58:09)

cula sam da je masic u petak.

srcalo -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (28.2.2011 15:05:26)

pozdrav, treba mi hitno informacija kada je dr.masic dezurni ili eventualno nakas.Zvala sam u bolnicu kazu da oni te inf.nemaju, malo mi cudno ali et, takoder sam zvala i kapiju, ni oni nemaju pojma.pa vas molim ako iko zna da mi javi....hvala

Mala_Mo -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.3.2011 12:27:30)

Nakas je danas dezurni!

Super Beba -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.3.2011 14:24:05)

Zna li iko kada je dr. Aida Đ.Đ. iz Vojne u Kabinetu sljedeće sedmice??

ella_ina -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (16.3.2011 23:04:42)

imam jedno pitanje..nezz da li sam na pravom mjestu al eto...idem kod doktora na Jezero...e sad..da li me on mora naruciti za pregled ili ja mogu otici bilo koji dan kad on radi...i kakav je sistem sa dezurama..ako znam kad je dezurni jel mogu samo onako da bahnem ili me ipak on mora naruciti da dodjem u vrijeme dezure...hvala na odgovoru

tukica -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.3.2011 16:25:17)

pitanjeeeee: zna li iko kad je dr.nikulin dezurni? zvala sam gore  i rekli su mi da sutra nije, a on mi je jos prosle sedmice rekao da jeste, pa sta da radim sada ?![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Kivac -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (24.3.2011 10:38:21)

da li znate kad je dr. nakas dezurini?

srcalo -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (28.3.2011 12:00:20)

da li neko zna kad je dr.miseljic dezurni, il kad je bio zadnji put? hvala

any_sa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.5.2011 13:19:57)

Treba mi informacija gdje se treba obratiti kada ti doktor kaze da dodjes u njegovu dezuru u Vojnoj! Do sada sam trudnocu vodila privatno i sad se prebacujem dr. Masicu pa.....ne znam kako to ide....u kabinet ili ... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

babina beba -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.5.2011 14:45:25)

any-sa, saznas kad je dezurni i odes i to je to!

kleoopatra -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.5.2011 16:08:02)

kad je masic dezurnii

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>