Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 21.8.2012 19:28:20
Mirela K
Imam jedno pitanje ako mi neko moze pomoci?! Naime, ja sam usla u 38. nedjelju. Trudnocu sam vodila privatno i u u Kumrovcu. Sad sam dobila uputnicu za bolnicu pa bih trebala da se javim u Vojnoj bolnici. Da li se ja trebam sta narucivati, ili ici uvece jer kako vidim na termin se ceka dugo, a meni je do poroda ostalo dvije sedmice aBd. Molim za pomoc
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 21.8.2012 19:55:58
Nasmijana1
Nema potrebe da se najavljujes u Vojnoj ( trudnice u 9 mjesecu se ne narucuju). Dodjes ujutru na CTG ( od 9-11), tu ce ti dr uraditi i pregled ako je potrebno i reci kad ponovo da dodjes.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 24.8.2012 15:38:40
lana32
Zna li neko da li u Vojnoj bolnici jos radi dr Drljević ? Neko mi je na forumu rekao da ni on više tamno ne radi ,pa rekoh da vidim od ovih što sad idu u bolnicu ,da li neko ima tu informaciju?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 24.8.2012 16:07:38
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: lana32
Zna li neko da li u Vojnoj bolnici jos radi dr Drljević ? Neko mi je na forumu rekao da ni on više tamno ne radi ,pa rekoh da vidim od ovih što sad idu u bolnicu ,da li neko ima tu informaciju?
ne radi tamo ima već dva mjeseca, radi u svojoj privatnoj ordinaciji, negdje na grbavici
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 16.9.2012 20:24:59
ElmaB
IZVORNA PORUKA: lana32
Evo ti link za Dr Drljevića, pa ga kontaktiraj, ne radi više u Općoj bolnici već isključivo u svojoj privatnoj ordinaciji.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 18.9.2012 16:46:58
sabinos
znaci na ovaj 250 250 se moze dobiti info koji je dr dezurni na Jezeru?ja moram da odem kod svog dr,necu biti mirna dok s njim ne utvrdim sve sto treba...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 29.9.2012 10:02:41
Just smile
Drage ženice:), samo da vam javim da se sada kod dr. Nakaša može naručiti tek u devetom mjesecu...to im je kao neko novo pravilo. Ja sam mislila da me uporedo i on vodi, ali ostaje znači samo moj privatni gin.