maja78 RR -> RE: Čestitamo na.... (1.4.2012 20:13:08)
|
Prenos postova: IZVORNA PORUKA: Skvo RR neka je hairli nasem dragom drugu[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: malena27 RR Mi danas obavili sunet naseg bebaca, sve je super proslo, malo je jecao kad su ga iznijeli iz sale, ubrzo zaspo, kad smo dosli kuci igro se, bio miran, jos uvijek nije piskio...Trenutno pajki a mi cekamo prvu pisu [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Mubareci bilo [sm=rozica.gif] . IZVORNA PORUKA: napolitanka IZVORNA PORUKA: malena27 RR Mi danas obavili sunet naseg bebaca, sve je super proslo, malo je jecao kad su ga iznijeli iz sale, ubrzo zaspo, kad smo dosli kuci igro se, bio miran, jos uvijek nije piskio...Trenutno pajki a mi cekamo prvu pisu [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] mashallah malena, mali borac je to junački podnio[sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: malena27 RR Mi danas obavili sunet naseg bebaca, sve je super proslo, malo je jecao kad su ga iznijeli iz sale, ubrzo zaspo, kad smo dosli kuci igro se, bio miran, jos uvijek nije piskio...Trenutno pajki a mi cekamo prvu pisu [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Mašala, mašala, hairli sve bilo IZVORNA PORUKA: anidla IZVORNA PORUKA: malena27 RR Mi danas obavili sunet naseg bebaca, sve je super proslo, malo je jecao kad su ga iznijeli iz sale, ubrzo zaspo, kad smo dosli kuci igro se, bio miran, jos uvijek nije piskio...Trenutno pajki a mi cekamo prvu pisu [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Cestitamo i mi draga! Ljubi dijete!
|
|
|
|