mila81 -> RE: Najdrazi gost-Ramazan (23.8.2010 18:52:04)
|
mila gustin je inače škrobno brašno...znači biljnog je porijekla svaki. meni se čini ti si gustin sa želatinom pomješala...abiljna želatina ima u DM zove se zove agar [image]http://hlod.net/bolek/myNewBlogFiles/11.%20Ljubljanski%20maraton/21%20Samo%20se%20nekaj%20ur/gustin.jpg[/image] Gustin Dr. Oetker Gustin dokazano je uspješan proizvod u kuhanju i pripremi kolača još od davne 1898. godine. Dr. Oetker Gustin sastoji se od jestivog čistog kukuruznog škroba koji ne potječe od genetski modificiranog škroba. Dobro se podnosi i stoga je prigodan i za laganu, uravnoteženu prehranu. Dr. Oetker Gustin ne sadrži gluten. Upotrebljava se višestruko: za zgušnjavanje gulaša i umaka ili za finiju strukturu kolača, torti i keksa. Dr. Oetker Gustin umiješa se u vruće jelo i kratko prokuha ili se doda brašnu za vrijeme pripreme kolača. Doziranje je individualno, a na pakiranju možete naći opširnije informacije i savjete. [/quote] Ma ja sve mislim zelatin, a istivala ovaj recept za monte, i napisala gustin, ma dobila fin recept za vocni kolac, a odozgo glazura zelatina, pa zbog toga pitam, hvala ti u svakom slucaju[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
|
|
|
|