Anoniman -> RE: Najdrazi gost-Ramazan (10.8.2010 23:01:27)
|
drage moje... upravo ovo je ono sto mi dusu cini u isto vrijeme i sretnom i tuznom... ali zato dizem ruke, dove ucim i molim dragog Allaha dz.s. da nam svima ispuni dusu srecom a tugu da odagna... ljubicice draga, naravno mila da cemo se svi sjetiti trudilica, ne samo ja, sigurna sam da ce svaka majka dici ruke i zamoliti dragog Boga da i vas trudilice obraduje najmilijim i najvecim darom... a ako Bog da imsallah u godinu da Ramazan docekas sa najsladjim svojim u narucju... i ti i ostale trudilice, da vam se vas trud isplati i da vam Bog ispuni zivot i kucu vriskom i veseljem malenih [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] sretna sam jer nam dodje najdrazi gost... ako Bog da imsallah naumila sam probati da postim, pa ako budem uspjela bit cu presretna, ako ne budem, bit ce mi zao... ali dragi Bog zna moju zelju i volju... tajcika draga, mogu misliti kakav je to osjecaj poslati djete na teraviju... jos nisam to dozivjela, ali se nadam uskoro da ce i moja Sabina biti jedna od onih koji hite na teravije... tajra, tesko je konkretno reci iznos, ali mislim da je najbolje onoliko koliko je od srca halal i koliko ti smatras da je dovoljno... jer neko mozda ne moze dati tacno odredjenu cifru, a zelio bi, pa zato je bolje onoliko koliko moze a da sebi ne umanji...
|
|
|
|