Asmir -> RE: DALI POVESTI SVEKRA I SVEKRVU NA MORE (30.5.2008 13:47:31)
|
pa da ti ne ustaješ i muž onda pije kafu s mamom, normalno, ružno je pit kafu kad si sam/a , i to si jutro ustala, a ona je već navikla, i ja pijem ujutro kafu s mamom, dok je žena bila trudna, nisam je htio budit, a ni ona vala nije htjela ustajat, i tako da sam naviko, i sad kad se porodila, opet ista stvar, pijemo svi zajedno, ako je žena budna, ak ne onda mama i ja, a to za more, ja vodim punicu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] i drago mi je (ona će nam pričuvat bebača dok se mi malo iskupamo sami,), dobro se slažemo i bliski smo pravo svi familijarno, tako da nema problema kad smo svi zajedno, treba se samo ponašat uobičajeno, kakav si takav si, a ne prodavat se pred njenim ili njegovim i sve će bit ok. kod moje žene je tako kod nje šta je na umu to je na drumu, pa svidjelo se ili ne. da napomenem da se moja mama i žena slažu nenormalno dobro (ne ureklo se) moja mama je gleda ko i svoju kćerku koju nikad nije imala, a volila je da ima i jednu kćerku, tako da... sorry off topic
|
|
|
|