veeseelaa -> RE: DALI POVESTI SVEKRA I SVEKRVU NA MORE (30.4.2010 11:48:29)
|
IZVORNA PORUKA: milomoje Da cak i ovakve situacije su postale ceste... hmm .. Moja sestra skoro pa svake godine vodi svoju sveki na more, ja ne mogu doci sebi, na pitanje pa zasto zeno, kaze zao mi je, a sveki joj nikada nije rekla ah bilo mi je lijepo kad dodje a kamoli nesto vise... 100 ljudi 100 cudi... ja licno ne bih nikada sama, evo vec 4-5 godina u braku nije htjela kad na ljeto jednom godisnje kad ode u svoju Krajinu da dodje u Sarajevo da se upozna sa mojima, sreca pa moji bili kod mene pa se upoznali, a sada kada joj sin zajedno sa mnom kupio stan u Sarajevu, eto sad zeli i ona i kcerka da dodju u Sarajevo, kao milion stvari da obave ,zube, frizure, doktori i puf u isto vrijeme kad i mi u nas stan... ljuta sam kó RIS.. Nimalo postovanja i razumijevanja da je meni to svetinja 1-2 godisnje u svom gradu i sa svojima biti a s njima sam citavu godinu...evo sva crvenim od muke a kamoli da je vodim na more.. vidi sad ovo, moja mama uvijek ide sa bratom i snahom na more, oni je mole da s njima ide Sve to ovisi kakvi su im odnosi, ja npr ljetovanje uvijek planiram sa svojom porodicom, njegovi nas i ne zovu i ne pitaju dal bi s njima ili ne išli negdje Ja sam jako, jako privržena svojima i oni meni, ja sve sa svojim bratom i mamom dogovaram, 1 maj, Bajrame, N.godine a i ljetovanje
|
|
|
|