Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cestitam Cvrle, drago mi je sto je sve proslo kako treba i sto je maleni dobro, a nadam se i ti. Iskreno ti cestitam, zelim vam sve najbolje i da znas....ocekujem slicice bebsona cim malo dodjes sebi ovdje na forumu, pa mislim da svi jedva cekamo da ga vidimo. Sve najbolje
Cestitke Cvrle,sve najbolje tebi i bebcetu .I ja kao i idana_85 ocekujem slike a cim se ako Bog da malo oporavis i porodjajnu pricu da vidimo kako je sve proslo,nadam se da je bilo bez problema.
Hvala vam od srca svima na lijepim željama i čestitkama. Ovo se samo kratko javljam jer ne mogu da sjedim a nisam odoljela da ne vidim na kratko sta se desava na forumu. Polako se oporavljam , Dani je je odlično. Pa kada budem mogla, pišem vam o svemu i postavljam slike čim prije. A sa Suzanom sam se upoznala dva dana po porodu i lezale smo u istoj sobi. Blizanci su joj preslatki. Pozdrav svima do sljedećeg javljanja. Nely, drzim ti i ja fige. Samo hrabro. Svima ostalčima takodje zelim sve samo najbolje. Pusa svima....
draga cvrle,bas fino sto si nam se javila. ..i drago mi je cuti da ste fala bogu oboje dobro...a ja evo cekam 4 dan iza termina fata me nervoza vise od cekanja...cujemo se opet kad se oporavis...pusaaaaa