Medić* -> RE: "skidanje" temperature, kada i čime (11.7.2014 11:50:04)
|
IZVORNA PORUKA: Bella.88 Zenice pomoc[sm=smiley13.gif] Maleni ima 13mj. I od sinoc ima temp.dok je muz otisao kupiti toplomer(jer u toj frci u kuci nisam nasla)temp.je malo spaka,nakon merenja je bila 38.4,dala paracetamol i sporo je spadala,vratila se jako brzo na 38.6 Da naglasim bilo mu je vruce citavo tijelo,a ubrzo samo glava Nemam nekog iskustva,imao je samo jednom tem.bila reakcija na vakcinu,do jutra spala Masirala sam mu sake i stopala,malo se tem.spustila niz tijelo,umotala ga u mokru pelenu i opet samo glava Imao je jednom prolim,do pola malo tecnija stolica,od pola proliv Draga da nije od zubica? Tusiraj ga. Ne glavicu. Kako je jutros ? Ovaj savjet sam sei davno kopirala, eo copy /paste Uglavnom, nemoj ih pretopljavati, bas ih nekako lagano obuci... Ja sam ga masirala krpicom uronjenom u mlaku vodu, oko vrata, ovo je medicinski (nije alternativni user posted image ), jer na taj nacin hladis krv koja ide u mozak, i time obaras temperaturu glave... Uzmi vlaznu krpicu, neka vode ne bude ni previse mlaka, pa mu brisi vrat nekoliko puta...
|
|
|
|