iv@ncica -> RE: Skidanje temperature, kada i čime (27.10.2010 23:51:47)
|
IZVORNA PORUKA: juni Nama pomaze masiranje ledja, ruku i nogu sa mokrom mlakom pelenom, a mozes je zamotati u mokar mlak peskir, i to automatski skida vatru. Ovo sam vec negdje pisala. Drzimo fige da nam djevojcica brzo ozdravi! mya- a misa mu..pa nama je za vikend tako bilo..isto tako visoka....poslusaj juni..ja s am tako radila s masiranjem, jer nam tusiranje nije bas pomoglo, bolje topal rucnik i masiranje leđa i rukica i nogica toplom pelenom, da se ugriju udovi....onda sam stavila vlazne carapice s mrvicu alkohola na noge i kombinirala panadol baby i dalsy...kad sam ga odvela ujutro pedijatrici, savjetovala mi je da mu dajem svako 4-5 h panadol baby bez obzira ima li ili ne turu, tako da o kon trolira tako visoku turu, posto je paracetamol ipak naj naj za malene... u salucaju nuzde cepic... pisala sam o svemu na povisena temperatura.. sretna vam i bez ture noc juni, bambi i ostale curke- jos jednom hvala na brzoj pomoci onda kad je bas trebalo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] hanady-da tura bjezi i od vas , ovo su viroze...izgleda da ih prenosimo i ovako preko rr..ako nista neke viruse ;)..samo nam ozdravite brzo
|
|
|
|