Hanady RR -> RE: ''Skidanje'' temperature, kada i čime (14.5.2010 0:17:25)
|
prenos postova IZVORNA PORUKA: babina beba Zene drage treba mi pomoc. Moja mala ima 2 god i 4 mjeseca. Prije 20-tak dana je imala temperaturu izmedju 37.5 i 39.4 i to je trajalo 4 dana. Skidala je paracetamolom i cepicima. Isle kod doktorice vadile nalaz krvi i urina, ultrazvuk stomaka radili i sve Hvala bogu ok. Nikakve antibiotike nije pila jer nisu znali sta da joj daju, (odnosno doktorica Gordana u O.Maslica). Tamam ozdravi i u ponedeljak opet temperatura koja je trajala dan, tri dana nista i opet sinoc temperatura i evo danas izmedju 37 i 39.4. Dala sam joj paracetamol kad je bila 39 sinoc i vise nisam nego pokusavam prirodno. Pocela je da kaslje i nos joj curi. Ona je inace ziva, skace,igra se i kad ima temperaturu samo sto slabije jede. Imate li kakav savjet ili iskustvo? Dokoru cu otici ako joj nedaj boze ne prestane sutra temperatura. Hvala unaprijed IZVORNA PORUKA: milenium ja bi je odvela privatno i platila kolko god treba,vidiš da se ovim liječnicima lijeno pozabavit malo slučajem,toliko puta se povraćala a oni ništa!ja bi da se to ipakm ispita malo da se ne mislim.odma bi je spremila i odvela. IZVORNA PORUKA: lely Joj stvarno ne znam nista pametno da ti kazem,ali evo imam jedan savjet ako dodje do toga da je vodis dr. ti fino trazi uputnicu za pedijatriju,jer nekako su mi oni gore sigurniji od svih ostalih...to sam iskusila na sopstvenoj kozi... Nadam se da ce tura brzo otici i da nece biti potrebe za dr. Vec postoji tema vezano z temperaturu evo ti link pa pokusaj pronaci nesto sto bi ti moglo pomoci. http://www.ringeraja.ba/forum/dijete/povisena-temperatura/m_294938/mpage_7/tm.htm#511034 IZVORNA PORUKA: bebano Boze dragi tih ljekara.. Cim kaslje i nos joj curi, ja bih pomislila na neku virozu. ne znam draga ali posavjetuj sa sa jos nekim ljekarom, jer vidis kako temperatura skace. Ja to nebih ostavila tek tako, ide vikend. Ja bih da sam na tvom mjestu otisla jos kod nekoga i to sto kaze milenium privatno. IZVORNA PORUKA: babina beba Skinem joj temp al se opet vrati. Najbolje je izgleda kupiti se i traziti doktora vani. Ja sam i privatno isal nalaze joj vadila i nista opet. Kontam da ne rastu zadnju zubici, al mi ne izgleda tako.
|
|
|
|