Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo se već prijavili ali sam jučer saznala da je braco :)) pa eto dodajte nam i taj podatak :))
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Da se prijavim na listu, teremin ako Bog da 23.06.2011
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Trudnicka RR lista 2011 !! 21.11.2010 21:38:11
talisman
Ja kako sam krenula, izgleda da cu se svake godine prijavljivati na ovim trudnickim listama Prema procjenama koje sam doduse proracunala na netu ( prema poslednjoj menstruaciji ) termin ce mi ako Bog da biti 23. 07. 2011. Sutra konacno idem kod svog ginekologa pa vam javljam za tacan datum
Čestitam i ja tebi, sad sam te vidjela na listi, stiže nova-druga generacija bebara
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Trudnicka RR lista 2011 !! 24.11.2010 12:16:43
Beppo
Zdravo drage trudnice Bebač bi trebao obogatiti naše živote, aBd, dana 03.07.2011. Još uvijek ne znamo da li je ili samo neka nam je zdrava . Samo još da prijavimo da smo iz Sarajeva. Pozdrav svima!!!