Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kaže nama Šef svoh Šefova..da će predložit da nam smanje topli obrok na 2 KM..kaže djeco draga vi to kupujete na "velko" pa vas doručak i izadje po 2 KM( najskuplje 3 KM al to ono baš kad se izgotivimo).... a da nema kuhinje..hej šta je meni jedna pizza 8KM...ma ja bi radila samo za ono što pojedem...sreća pa ne pušim..
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
mi na poslu imamo kuhinju, tako da ponedjeljko nas 4 utalimo se po 10 do 15 KM najviše ja bi išla (sad sam na bolovanju) u market i za 40, odnosno 60 Km kupim nam namaza, palentu, sireve, jaja, salamu, ribe, a kada dođu salate ond ai salate ubacimo i svaki dan drugo, često znamo i mi tako makarone napraviti ili neku supicu, omlete, uglavno jede se, više i naručivanja na vh glave, a onda kada nam ovo dojadi opet nešto skontamo
Imam Konzum u suterenu, .. pa mogu "složiti" šta hoću. Mazalice, paštete, salame i sireve rezane po krišku ako želim, delikates na kojem imam razne salate i gotova kuhana i pečena jela, pite, ...
Stvarno se na poslu kvalitetno i raznovrsno hranim.
Z 3KM mogu kupiti zdjelicu kuhanog (na kašiku), salatu i pecivo.
Imam Konzum u suterenu, .. pa mogu "složiti" šta hoću. Mazalice, paštete, salame i sireve rezane po krišku ako želim, delikates na kojem imam razne salate i gotova kuhana i pečena jela, pite, ...
Isto, zivio Konzum Ili ako pozelim neku supicu ili slicno, odem u nas restoran.... Bas imam izbora
Isto, zivio Konzum Ili ako pozelim neku supicu ili slicno, odem u nas restoran.... Bas imam izbora
I ja nekad pojedem dnevnu supicu ovdje u restoranu u centru. Ili pizzu ako poželim.
Najčešče nosim od kuće, obično voće i neki lagani sendvić sa crmim pecivom . U blizini posla mogu kupiti samo roštilj ili pitu, a meni to nije hrana za doručak.