ACA -> majka poslije spontanog (6.7.2010 15:50:07)
|
Drage članice, Relativno nova sam na forumu..kad to kažem mislim na svoje aktivno učešće...dugo sam čitala mnoge teme na forumu..uz vas se pripremala za trudnoću, uživala u njoj, radovala se svojim blizancima koje niko u bližoj nam familiji nema, i na kraju ....plakala i tješila se uz vas...to je bila moja prva trudnoća...dupla sreća...radost kojoj mislila sma nema kraja...a kraj je došao u 11 sedmici...srca su prestala kucati...a ja sma počela tugovati, tu je kraj onoj radosti za koju sam mislila da nema kraja...od tog dana prošlo je 35 dana...Vjera u Božje određenje je jedino što mi olakšava ovu situaciju i saznanje da nas, na veliku žalost, ima jako puno.... Sada imam smao jedan cilj, što brže i bolje se oporaviti i aBd opet zatrudniti...pošto nažalost na ovu temu uglavnom pišemo o svojoj boli, ja bih voljela da se jave one forumašice koje su nakon ovog najbolnijeg iskustva, rodile. Mislim, da bi bilo jako dobro za sve koje smo morale proći kroz takvu bol..bilo bi to za mene veliko ohrabrenje...Hvala unaprijed...
|
|
|
|