Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako ste razmišljali o svim obavezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo odmjerili "za" i "protiv" ove važne odluke, vjerovatno ste izabrali dan broj 4 za svoje vjenčanje. Značaj ovog datuma vjenčanja je vjernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu ovog dana u stanju je da radi zajedno, da ostvari sve svoje ciljeve koje partneri pojedinačno ne bi uspjeli da ostvare. Bilo da se radi o kupovini kuće ili započinjanju porodičnog posla, sve što budete radili pažljivo ćete prethodno isplanirati. Možda vas je sama sudbinaspojila sa vašim partnerom . Potreba za sigurnošću ponekad je glavna motivacija za opstanak braka. Pustiti korjene, nastaviti porodično ime, izgraditi budućnost - neke su od fraza koje se vezuju za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.
Hm meni ispade tri, brak iz interesa, veliko vjencaje, ocekivanje puno od braka....puno djece... moj brak je pun ljubavi i kad imamo i kad je kriza, boze moj, imali smo skromno vjencanje jer sam ja to potajno i zeljela a bio je i smrtni slucaj u njegovoj familiji, fino nam je u braku jos i nemamo djecu..... nevjerujem u numerologiju al malo zabave nije na odmet
Zaručniku je broj 9 a meni 5 pa kad zborojimo datum kad nam treba biti svadba onda dođemo opet na 5 da nam je zajednički broj...pa čak i u imenu i prezimenu....5 nam je suđena a beba če imati broj 5 isto ako se rodi baš taj datum kad je i predviđeno.
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Meni ispalo 3. Kao prvo nisam se udala iz interesa, nego iz ljubavi. Naravno tako i on. Jedino istina je da planiramo da imamo mnogo djece pa ja se nadam da će biti toga i da se porodice uvijek skuoljaju. Volim kad se obitelj slaže.
Ako ste razmišljali o svim obavezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo odmjerili "za" i "protiv" ove važne odluke, vjerovatno ste izabrali dan broj 4 za svoje vjenčanje. Značaj ovog datuma vjenčanja je vjernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu ovog dana u stanju je da radi zajedno, da ostvari sve svoje ciljeve koje partneri pojedinačno ne bi uspjeli da ostvare. Bilo da se radi o kupovini kuće ili započinjanju porodičnog posla, sve što budete radili pažljivo ćete prethodno isplanirati. Možda vas je sama sudbina spojila sa vašim partnerom. Potreba za sigurnošću ponekad je glavna motivacija za opstanak braka. Pustiti korjene, nastaviti porodično ime, izgraditi budućnost - neke su od fraza koje se vezuju za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.
Juppi!!