radost82
|
e sto me pogodiste u temu , draga crnnka nisi sama, mi zivimo s nenom od mm, isti ulaz al ona je dole, a mi gore, ja sam tu godinu i dva mjeseca i sve je bilo super dok sam radila, e od nove godine ja sam non-stop kuci, imam jos nesto ispita, pa mi tako odlucili da to zavrsim, pa cu trazit neki poso aBd, e sad to neni bas i ne odgovara, milion prica, svakodnevna nabrajanja, al ceka da mm ode na poso pa pocne, ma haos, ja napocetku ludila, nekoliko puta htjela se svadit s njom, al onda mm jadan ne zna kud bi, na jednoj strani zena, na drugoj nena koja ga je odhranila, a zna da ona nije u pravu i na mojoj je strani,i sad smo dogovorili drugu taktiku, ja na sve fino ignore, ako se treba svadjat, on ce, ako treba raspravljat on ce, moje je da sutim, radim po svom i saburim, jer on se do sad posvadjo milion puta al opet on je njena krv, a ja tudja kost , meni bi za samo jednu rijec zamjerila cijeli zivot, i vjeruj sad sam rahatnija, nije lahko ni malo, kad ona pocne nabrajat, ja fino nazovem mm i kazem nena opet ima los dan, do veceri ni skim ona ne prica, svi je mrze, prave joj spletke, prodje par dana u tom stanju, istom ona ko da nista nije bilo, snaha zlata vrijedi, da poludis, al to je starost, i svi cemo ostarit i ne znamo kakvi cemo bit, i jos nesto, mm me "kupio" jos necim pa saburim,naso mi rijeci podrske- ko na provokacije drugog, a da pri tom nije kriv odsaburi u ime Allaha, zagarantovan mu je Dzenet, pa et ja ev sedmi mjesec saburim, pa i vi sve ostale insAllah da se vidimo u Dzenetu
|