veeseelaa -> RE: Italija nasilno ponasanje teta u vrticu(sokantno)!!!! (30.6.2010 10:56:02)
|
IZVORNA PORUKA: Anidae Nemam srca to da gledam...a blazi oblik nasilja u vrticu osjetila sam i na svojoj kozi kad sam isla davno nekad, ima tome sad i 22 godine... Prvo hrana koja je bila nekvalitetna i zaista neukusna, zatim neuredni kreveti, navodno je svako dijete imalo svoj krevet, medjutim, pojedina djeca ciji su roditelji ocito imali neku vezu, mogli su skakati po nasim krevetima (a nas natjeraju da ih uredno prostremo i podignemo) a mali majmuncici zatim krenu skakati s jednog na drugi pa tako po nekoliko puta... a mi popravljamo za njima... I more slicnih situacija, koje traju i danas po nasim vrticima, samo sto pojedine mame nazalost zatvaraju oci jer im tako odgovara... Ja licno bi uradila isto sto i mamaajna provjerila malo tete, bahnula ranije, pitala dijete sta jede tamo i slicne stvari,ako bi vec bila prinudjena da ga uopste u vrticu i ostavim...Opet kazem nedaj boze, jer ja svoje nebi tamo ostavila jer znam sta sve rade, ako im neko dijete iz nekog razloga nije simpaticno ili nije dijete imucnih roditelja naje.....lo je, da izvinete, a djeca jadna ni za sta nisu kriva [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] problem je kad je dijete malo pa ti ne može ispričati! ja sam malenu upisala u obdanište, privatno, počinje iči od 01/07 al sam lijepo naglasila ukoliko niste spremne da mi dijete pazite normalno i s ljubavi bolje recite odmah, obdaništa pun grad jer u suprotnom sam spremna svašta uraditi! rekli su mi da ne brinem, da će sve biti ok, da ću i sama po njoj vidjeti, da njihova djeca kad dodju roditelji po njih neće ni da idu kući koliko im je lijepo Moje je bilo da ih upozorim... obzirom da me vlasnica i teta koja mi čuva dijete znaju od ranije mislim da su navedeno shvatile ozbiljno! Zaista bi bila spremna da im pakao napravim od života ukoliko ne bude sve ob i u skladu s normalom
|
|
|
|