Amelaa RR -> RE: Usisivac na vodeni filter (6.7.2010 12:32:11)
|
IZVORNA PORUKA: Nedi IZVORNA PORUKA: hanich [image]http://www.liv.si/sesalniki/aquafilter2000_v.jpg[/image] Kupila sam jucer ovaj usisivac...imam par pitanja pa bih molila zenice koje imaju isti da mi odgovore 1. Kako staviti onaj filter koji se stavlja kad se pere? Mislim na ono od pjenastog materijala, da li se skine ono veliko bijelo sto se stavi kad se usisava ili se ova mrežica stavi preko bijelog filtera? 2. Smijem li u vodu stavljati omeksivac? 3. Kad potrosim onaj sampon za pranje mogu li staviti obicni šampon ili se poseban kupuje? Gdje ga ima kupiti? 4. Koliko vremena vam je trebalo da ga sastavite[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 5. Kad perem tepih ili sećiju da li mnogo pokvasi? Koliko treba da se osusi npr francuski ležaj? Eh ovako...prodala sam ovakvih ma najmanje 100 i svi su prezadovoljni s njim. 1. Kada hoces nesto oprati, znaci obavezno ide bijeli hepa filter a ne onaj sivi. Siva spuzvica sluzi kada hoces samo na suho nesto da usisas..onda skidas bijeli stavljas sivi. 2. OMEKSIVAC ne, ni za zivu glavu..uhelacit ce ti prvo filtere a onda i usisivac..Imala sam najmanje 2-3 na sevis zbog stavljanja omeksivaca u vodu. Znaci ni kad hoces prati nesto, ni kad hoces usisavat pa da ti osjezava prostoriju, jer omeksivac se tesko ispire... 3. Sampon koji dodje uz usisivac mozes ponovo poruciti, a ovisno sto bi prala mozes koristit tipa za tepihe, nila tecna, perwool, a u CM imaju isto deterdjenti za automate za pranje, kao sto je ovaj usisivac. 4. Za sastavljanje treba malo duze kad hoces pranje, a kad neces pranje nego samo usisisavanje onda brzo..skines onaj dispanzer za vodu i deterdjent i palis samo jedno dugme. 5. Kad peres tepih ili seciju kada predjes preko toga s pranjem onda nemoj pritiskati papucicu koja se koristi kada peres nego samo usisas i dobro on izvuce vodu. ja obicno kad tepih cistim ..navecer to uradim, ostavim otvoren prozor i sutra je suho.
|
|
|
|