Anoniman -> RE: Slike sa PC-a na CD-e (22.5.2008 13:33:30)
|
heheh ma nebitno jel laptop il ne... pitam za program za przenje kod mene je NTI CD-DVD Maker... program bi se po pravilu trebao sam pokrenuti kada ubacis prazan CD il DVD ti dalje biras: da pravis Data CD i onda bi se trebao otvoriti novi prozor podijeljen na dva dijela... u jednom dijelu su tvoji folderi(nadji onaj gdje ti se slike nalaze), u drugom prazan prostor.. e svoje foldere il file-ove (tj slike) samo dragujes, tj prabacis u taj prazan prostor, jer je to prostor od CD-a... mozes ih oznaciti, pa copy/ pa paste u taj prazan prostor... dole bi ti trebalo pri dnu pokazivati koliko imas slobodnog prostora jos na CD-u ( o tome vodis racuna, jer je dozvoljena velicina 700 MB za CD, al je najbolje uvijek staviti manje malo, da ne bude problema, mada mislim da nemas toliko slika da napunis citav CD, ipak je 700 MB za slike praavo puno) na kraju trebas pritiskuti tipku Burn i potvrditi da zelis dragovani, tj prebaceni content sprziti.. ovo je nekako najjednostavnije obajsnjeno, mada zvuci komlikovano..... ako ne ide ovako... pitaj ponovo, pa cemo pokusati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|