mimili -> RE: Vantjelesna oplodnja (2.12.2011 23:15:02)
|
Zdravo drage moje [sm=smiley1.gif] Evo mene skupih petlju da napisem ono sto mi je na srcu, iako se i sama plasim onoga sto izgovaram [sm=smiley1.gif], Nadam se da ce me moje drugarice shvatiti, jer one koje su duze tu znaju celu nasu situaciju. Jako los spermogram, veliki stresovi od strane komisije za VTO, moja stitna i Hasimoto..... Kad god sam napisala da nam se blizi vantelesna, ona nam je izmicala i tako od 2009. Zato sam ovoga puta resila da cutim. Sve se jako brzo izdesavalo. Poslednja [sm=hudicek1.gif] je bila 03.11 posle cega mi je pocela stimulacija sa kratkim protokolom. 14.11 sam imala aspiraciju, 16.11 transfer. Od 3 jajne celije koje su bile kvalitetne, dobili smo dve lepe bebice... Embriolog je rekao da je jedan jako lep, a drugi isto, mada malo manje... Nasoj sreci nije bilo kraja i ja sam Vam od 16 bila u krevetu non stop. Uvek je neko bio tu, cak i limunadu da mi napravi [sm=smiley1.gif]. Vreme je proletelo..... Slatki Bog nas je 30.11 obradovao betom koja je bila 216, a danas je ponovljena 498 [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Nemam reci...... Samo se zahvaljujem Bogu na ovom blagoslovu, i jos uvek ne verujem sta nam se desava... Prvi ultrazvuk je u cetvrtak [sm=smiley1.gif] SVIM MOJIM DRUGARICAMA ZELIM DA DOCEKAJU OVO STO JA SAD OSECAM.... PLACEM, ALI SADA OD SRECE I NE MOGU DA VERUJEM [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] ZELIM VAM SVIMA, A POSEBNO MOJIM STARIM TRUDILICAMA DA SE JAVE OVAKO KAO I JA I OBASJAJU ME SRECOM, JER CU SE RADOVATI KAO ZA SEBE. VOLIM VAS I ZNAM DA CETE RAZUMETI MOJE CUTANJE I STRAH.... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|