Esperanca -> RE: Vantjelesna oplodnja (1.8.2011 13:11:55)
|
Drage moje trudilice, moram vam javiti sretnu vijest [sm=smiley1.gif]Nakon dijagnoze neplodnosti i dva neuspjela pokusaja MPO ostala sam u drugom stanju prirodnim putem, sasvim spontano i totalno neocekivano[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Citala sam i slusala da se to desavalo zenama i iskreno vjerovala da ce se desiti i meni i zato sam odgodila treci pokusaj, prestala piti sve lijekove i rekla dragom da se opusti od sada uzivamo i radimo sve ono sto necemo moci kada beba jednog dana stigne....i, taman sve lijepo isplaniramo, citavo ljeto cak i zimske praznike kad ono simptomi...uradim test( sigurno 100. Po redu ) i ugledam napokon [sm=rozacrtici.gif], pr o sam mislila da cu se onesvijestiti ali osjecaj srece, nevjerice i straha je ucinio da se samo pocnem tresti i nekontrolisano smijati [sm=smiley36.gif]. Drage moje, ispricala sam vam moju sretnu pricu nakon niza nesretnih koje nazalost imamo mogucnost svaki dan ovdje citati, jer vas zelim ohrabriti u vasoj borbi koja je do jucer bila i moja....i dalje cu vas citati i bodriti, i nemoj te se nikada predavati.....cuda se desavaju!!!!
|
|
|
|