Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala curke...lizika u ljubljani sam kod dr, Resa, a za klomifen se zezam, koliko sam se tabletica bojala, sa sad se bocam bez problema sad se jedino malo bojim da mi doza nije premala, al eto vidjecemo 8 dc abd
Napo sretno sa bockanjem ako bog da procice i to pa da ugledas i dobijes malu .Ja sam mislila da si mozda u Mariboru pa da popijemo kaficu a i radim u bolnici pa sam mogla da te obidem. Drzim ti pesnice .
Moguće jedna lijepa vijest: Prema nekim informacijama postoji mogućnost da se do kraja godine usvoji zakon o vantjelesnoj oplodnji po kojem će fond pokrivati dva pokušaja vantjelesne oplodnje (odnosi se na FBiH).
drage saborke ,ja nemam lijepe vijesti ,postupak broj dva =0 sve je bilo kao i prošli puta ,procurila smeđe sedmi dan od transfera ,sinoć uz jake bolove stigla i obilno.Ovaj put se desilo još da sam u petak otišla uraditi betu ,koja j e iznosila 7,92,to mi je dalo mrvicu nade da bi mogla rasti i u ponedeljak nas iznenaditi .
Ribice, draga moja, nemam reci utehe, bas mi je zao sto niste uspeli ni ovaj put . Molim dragog Allaha dz.s. da nas sve obraduje u narednm postupcima VTO Napo od ti zelim da uspete iz prve . Cuvam ti fige
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
drugarice moje hvala vam za svaku vašu lijepu rijeć pa sada sve mi manje više znate koliko boli neuspijeh ,teško jeste ali mi moramo dalje ,aBd jednog dana čemo i uspijeti Napice
Veliki pozdrav,samo da dodam u vezi troškova VTO za Federaciju,Saopćenje Fed.Min.Zdr. od 01.02.2011.god.Službene novine broj 21/09.Kada je rječ o vantjelesnoj oplodnji navedenom odlukom je utvrđeno da se iz sredstava zdr. osiguranja finansira vještačka oplodnja do 37 godine starosti žene,kao i vještačka oplodnja do drugog pokušaja,je obaveza zavoda zdrastvenog osiguranja kantona. Treba istaći da se niz godina iz fonda solidarnosti finansira Humana reprodukcija lica sa invaliditetom,što podrazumjeva finansiranje Vještačke oplodnje lica sa invaliditetom,saopćenje koje je potpiso Ministar Safet Omerović.jedino ako se nije nešto novo pojavilo da nisam upućen.Sretno svima na ostvarenju svog cilja.