sanjalica_m -> RE: Vantjelesna oplodnja (25.1.2011 18:36:21)
|
IZVORNA PORUKA: MEGI 99 Drage moje dugarice pa znali ko da lije kod tog doktora Mehmedbašića uspjela vantjelesna oplodnja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa stvarno ljudi moji, ja nisam uspjela nikoga naci u ovih pola godine koliko idem kod njega, da kaze da je kod njega uspjelo. jedino sta sam nasla, na nekim forumima da neko kaze da poznaje nekoga kome je uspjelo, ali konkretan primjer nisam uspjela naci... IZVORNA PORUKA: malena27 RR sanjalice, obzirom na vasu dg, ja ti savjetujem inostranstvo gdje se radi TESA i zamrzavanje....Maribor ili eventualno Prag... stvarno mi je zao sto si prosla kroz takvo iskustvo. ne znam ni sama sta bih uradila da sam na tvom mjestu. ali nema opravdanja za dr.a, jedino ako ti nisi htjela saradjivati tokom punkcije.... ja jesam bjezala od igle i priznajem, to je moja greska. dzaba, ja protiv toga ne mogu, to mi je refleksivno. a njemu nije prvi put da mi radi punkciju, znao je sta treba ocekivati. a i sam je rekao jos davno, nakon prvog puta, jos prije bete, u slucaju da mi ne uspije, ako budemo drugi put, on NE ZELI meni ponovo raditi punkciju BEZ ANESTEZIJE. i sada postupak krece, mi dogovaramo, on opet kaze hoce anesteziologa, hocu i ja, sve ok...i sta bude...katastrofa!!
|
|
|
|