Tinkerbell -> RE: Vantjelesna oplodnja (15.2.2010 22:28:27)
|
IZVORNA PORUKA: Starka IZVORNA PORUKA: Tinkerbell IZVORNA PORUKA: Starka Imaš kod nas kupiti proxid plus kod apoteke preko puta Zele. Probajte s tim i u maju kod Mehmedbašića. U proljeće su muškarci najplodniji. Da li si radila HSG (prohodnost jajovoda)? nisam. čula sam da baš nije ugodno Ne znam šta si do sad radila od pretraga. Ali ne možeš znati da li je sve uredu s tobom dok ne uradiš spolne hormone, HSG i praćenje da li imaš ovulaciju. Ja sam godine izgubila zbog naših mostarskih ginekologa. Uvjek mi govorili sve u redu, da bi HSG potvrdio ne prohodnost jednog jajovoda. Zato moj topao savjet. Malo se dopingujte sa vitaminčićima pa ako ne uspije se zaćeti bebica do maja, vi u Split. Tamo ti preporučam doktora Šparca, koji će obaviti sve pretrage i reći vam šta dalje. bila sam na papa testu-OK je, brisevi su isto OK, hormoni isto OK. Ovuliram, bila sam dva mjeseca na folikulometriji. ne idem u mostar ginekologu. ;-) moram ga sad pitati za taj HSG super je dr. ja ti njemu dođem s popisom pitanja, a on odgovara. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|