natasa lt -> RE: VANTJELESNA OPLODNJA (27.12.2007 9:56:12)
|
Sada sam 14 nedelja i sve je ok,idem tamo na kontrole jer ja ovdje nevjerujem nikome.Inace sam iz RS,nesto se skoro pocelo raditi u bl,ali meni sve to ovdje jos uvjek lici na eksperimente neke.Prvi put kada sam bila trudna u 9 nedelji sam otisla na pregled i tamo nekucaju srca,bile dvije bebe.drugi put sam imala tri bebe i po njihovoj preporuci uradim embrio redukciju,ubijanje jednog ploda,sve prodje ok,dodjem iz bg kuci,nakon par dana dobijem kontrakcije i bolove i pravac bl,őni me odmah u salu,kiretaza,bez ikakvog pregleda a kamoli Uz,nakon dva dana me puste kuci i onda tek nocna mora,pocne mi temperatura i ja ovdje kod mene kod ginekologa kad tamo nesto ostalo a ono ni manje ni vise nego jedna i po beba,samo sam cula kada je ovaj govorio da su bijele sto znaci da pri kiretazi u bl povrijedjene,normalno to sve tako nigdje nemam napismeno pa kada sam i pokusala bilo je samo dokazi,jer svi oni stite jedni druge.Zato od srca i iskustva svima koji mogu da idu privatno i imaju novce za to neka ne zale otici,jer vrijedi.Najlakse je telefonom kontaktirati sa njima,sestre sve lijepo objasne,doktora kojeg preporucujem da vodi sve to je Zoran Stankovic a ko ce raditi sam postupak vantjelesne je manje bitno jer to traje dva puta po 3 minute.Meni licno je radio docent Ljubic.Sretno svima ko pokusa!
|
|
|
|