košpice -> RE: Vantjelesna oplodnja (26.11.2009 1:03:29)
|
Draga Laro 84, ne znam sta da ti kazem...prosla si isto kao i ja, nemam sta dodati, jeste da se oplodnja radi po noci, mislim u kasne sate a sto, pa meni su rekli da zbog toga sto se tako odvija stimulacija i iskren, ja sto sam shvatila zato smo cekali tim iz Beograda da dodje, a oni su kasnili 3 sata, znaci trebalo je raditi u 20h a oni su kasnili...tako da ne znam, sve je to individualno, svako ima svoje iskustvo, nazalost neko dobro neko lose, ne znam, voljela bih da dragi Bog podari svima nama ono za sta se borimo, i ja se iskreno nadam u Boziju pomoc, izmedju ostalog i nadam se akoBogda da cemo svi jednom uspjeti.Sta da ti kazem, puno srece, nastavit cemo se dopisivati jer informacije su super, sto mozemo podijeliti jedna s drugom.Ako ikad budem ponovo morala raditi oplodnju, mozda bih trebala kod tog Dr.Balica u Tuzli...Znas li ista kako oni to rade, kakva je tehnika, gdje se nalazi, da li je iko imao iskustva s njim???? Ko zna gdje covjek moze uspjeti, ali moramo proci ovo sve da bi dosle do prave adrese...Cujemo se opet
|
|
|
|