Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje ja sam stara clanica koja je dugo mirovala a sad se aktivirala :) dajte svjeze informacije ;) kako sta gdje... nakon 4 godine fizickog psihickog i finansijskog oporavka zeljela bih da probam jos taj 1 put...
Evo da se javim pripremamo se za Prag, pa valjda bude srece. Trenutno ne znam gdje da nabavim puregon, jer ga u tk niko ne nabavlja a bojim se preko granice da mi ne uzmu, ne znam da li bu pomoglo da idem sa receptom i dokumentacijom? Ako uspijem do sledece sedmice pocinje bockanje :)
Drage moje ja sam stara clanica koja je dugo mirovala a sad se aktivirala :) dajte svjeze informacije ;) kako sta gdje... nakon 4 godine fizickog psihickog i finansijskog oporavka zeljela bih da probam jos taj 1 put...
Evo da se javim pripremamo se za Prag, pa valjda bude srece. Trenutno ne znam gdje da nabavim puregon, jer ga u tk niko ne nabavlja a bojim se preko granice da mi ne uzmu, ne znam da li bu pomoglo da idem sa receptom i dokumentacijom? Ako uspijem do sledece sedmice pocinje bockanje :)
koliko znam svi lijekovi se mogu prenijeti ako imas dokumentaciju... sretno i javljaj nam se češće pa da se radujemo zajedno
Evo malo upd_ate info :) sto se tiče lijekova niko nista nije gledao niti pitao tako da bez problema. U Pragu smo, imali smo 8 js, 3 blaste 5 dan. Jučer prenesene dvije, jedna zamrznuta. Sad cekanje :) Lijep pozdrav :) PS: nekako nije forum aktivan kao prije? Nadam se da su sve zene zatrudnile pa zbog toga :) :*
Hvala puno!! :)Ponovljena beta danas 14 dnt iznosi 2791 :) želim svima koje se bore da osjete ovu srecu da nakon skoro 8 godina borbe vidi dvoje crte i ove cifre. Ja sam mislila da sanjam...
Ćao svima, da li neko ima iskustva sa BonaDea klinikom u Sa, i ako može da podijeli iskustvo. Hvala
Cao, imam ja. Bili smo u postupku u Avgustu 2019 godine. Imamo i gonale, menopure, i ostale lijekove i dajemo povoljno ako nekome treba. Kontakt: zemira_z@hitmail.com
Evo da vas pozdravim, i kažem da smo napunili 28 sedmica, dvije curke i ja sutra ulazimo u 29 sedmicu, ja sam uvijek voljela čuti uspjehe iz vto pa eto malo ohrabrenja i s moje strane 🥰🥰
Cao svima, muz i ja planiramo poceti s pustopkom VTO pocetkom sljedece godine. Muz ima dijagnozu asthenoteratozoospermia i prilikom posjete klinici rekli su nam da je VTO jedino rješenje. Da li zna neka slucajno vezano za lijekove, kako sam saznala jako su skupi a mnogi od tih uopste se ne potrose cijeli nego ostane, pa da li bi mi neka od vas objasnila, sam postupak mi je vise manje jasan jer su mi prelijepo objasnili u klinici. Unapred se zahvaljujem i svima zelim srecu, znamo sve kroz sta prolazimo <3
Miral dobro dosla na forum, mi nazalost imamo istu dijagnozu kao vi, i dug staz borbe s sterilitetom ...16 godina..i hB prosle godine sam se ostvarila kao majka. Lijekovi su najpovljniji u Turskoj. Uzmi prijedlog terapije na klinici i ako imas kakvu liniju u Tr nabavi
Bili smo u Bahcheci klinici i počinjemo s postupkom IVF sredinom marta, kada dobijem menstruaciju. Ako ima još neka trudilica koja prolazi kroz isti proces, voljela bi da se cujemo, da nam bude lakse psihicki :)
Jeste li poceli s postupkom?Prijateljici su ostala 4 Menopura (rok je 10-2021), Ovitrelle (4-2021) i Pregnyl (5-2021). Ako Vam treba ili.znate nekoga kome treba, ona ovo poklanja.Njena beta raste 😀🙏
Bili smo u Bahcheci klinici i počinjemo s postupkom IVF sredinom marta, kada dobijem menstruaciju. Ako ima još neka trudilica koja prolazi kroz isti proces, voljela bi da se cujemo, da nam bude lakse psihicki :)
Pozdrav, Jeste li poceli s postupkom, treba li Vam sta od terapije?
Pozdrav :) zavrsila sam sa stimulacijom i imala sam punkciju, uspjesno smo zaledili 8 j.s i cekamo transfer ubrzo :) ne znam sta me sada ceka od terapije, koristila sam femara tablete,gonal, cetrotide (mislim da se tako zovu) i stopericu. Kako su mi rekli, prije transfera cu koristiti neke tabletice, al nista osim toga ne znam :/
Poklanjam 3 kutije Crinone gel 80mg/g. Rok trajanja je do 01/2022. Ako nekome treba ili poznajete nekoga kome bi dobro doslo mozete me kontaktirati br tel 061 778 888 ili putem vibera.Sretno svima!