choirgirl -> RE: Vantjelesna oplodnja (5.2.2012 16:24:01)
|
Draga Donaa, jako mi je zao sto je tako ispalo, znam kako ti je, i tako mali broj jajnih stanica, i odgadjanje, i sada cekanje na novi postupak....Ali glavu gore mila, jer ako si imala tako veliki broj janih stanica na inseminacijama, to znaci da je hvala Bogu kod tebe sve u redu, i imaces ti njih opet, samo je potrebno da dr odredi pravu stimulaciju za tebe...Ja ne sumnjam da ces ti uspjeti, sigurno hoces,samo treba tvoj trenutak da dodje... Jesi li vec razgovarala s doktorom o nekoj drugacijoj terapiji, sta on predlaze? Drzi se mila, dva mjeseca ce brzo proci, a ovaj mjesec obavezno pokusajte prirodno... Jer nikad se ne zna, mozda ti zabebis u medjuvremenu i jos jedan IVF postupak ne bude ni potreban... Znas da sam ja cekala svoj prvi IVF postupak isto, trebala sam poceti juce sa stimulacijama, ali izgleda da sam trudna, iz 5. inseminacije...od srca se nadam da ce se i tebi slicno desiti, imas te 2 jajne stanice, sanse su sasvim realne... Saljem ti veliki[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|