Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ema čestitam i želim ti urednu, školsku trudnoću i preslatku, zdravu bebicu
Pridružujem se čestitkama i želim ti sve najbolje, da imaš mirnu i zdravu trudnoću, i da dobiješ ma ne jedno nego dvoje malih slatkih
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
draga EmA80,, nemam rijeci,,,od srca ti zelim uspjesnu trudnoci i da sve prodje uredu..eto ulula si nam nadu..pa i ja eto poslije sedam god, nadam se da cu biti sretna kao i ti i ugledati pllusic... sada uzivaj narednih 9mjeseci, i svu paznju usmjeri na vas dvoje..
drage moje evo da vam se javim bila sam danas kod dr. i on mi je potvrdio trudnocu samo sto je jos sve rano i tek u pocetnom stadionu.(ovo nikada nisam prolazila pa se i ne razumijem ali cu sada sve akbgd da prodjem),postoji vec taj neki gestacijski mjehur 10,6 i radila sam bhcg koja iznosi 5609.eto drage moje dr. kaze .
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
Ema zelim ti od srca sve najbolje i prelijepu skolsku trudnocu
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
IZVORNA PORUKA: EMA 80 radila sam bhcg koja iznosi 5609.eto drage moje dr. kaze .
Ema ti ces nama aBd biti sretna majka dvije bebe jer mi se ova beta cini ogromnoooom Bravo
draga moja leva nista ti neznam reci u srijedu sam radila ultrazvuk i bila je samo jedna i moje malo srce je hvala bogu dragom lijepo kucalo,jedino neznam dali se moze pojaviti kasnije neko kaze da je moguce da se ne vidi odmah ali ja ti tu draga moja nemam poima.
hi, nova sam na forumu, nisam sve procitala od pocetka. MM i ja smo u braku 2 god., ispostavilo se da MM ima blokadu tako da sperme ne mogu van i da nema nikakve sanse da prirodnim putem imamo bebu. to su nam rekli u ZG, i odmah su nas poslali u upravu da nam kazu koliko bi to kostalo s obzirom da nemamo hrv. osiguranje, najmanje 15.000 kn!! Mene zanima moze li se uraditi inseminacija u Mostaru, i da li se placa ako se ima osiguranje? Hvala Vam unaprijed!
drage moje samo da vam se javim i kazem da sam dobro i zdravo,trudnoca napreduje i u 12 sam sedmici hvala bogu,bebica je dobro sto je naj vaznije.eto toliko zelim i vama sto prije da uspijete.sretno
EMA 80,čestitam ti od srca i želim što lakšu i lepu trudnoću!!! Ja sam bila u decembru na VTO,ali nažalost bez uspeha,jedva čekam sledeću i nadam se pozitivnom ishodu
Draga ema80 veliki pozdrav za tebe i mrvicu, drago mi je da si dobro i da je trudnoća uredu
Draga moja,molim te možeš li mi reći koji su tvoji hormonalni problemi.kako kažeš jc su slabog kvaliteta pa pretpostavljam da je rijeć o visokom Fsh što je i kod mene slučaj.Pa me zanima šta ti je dr preporučila jer meni kako je dr objasnila slika i ton se ne slažu-jajnici super hvala Bogi pa se hormonalni status ne slaže s tim,a menstruacije imam redovno.Hvala ti.
Dobar dan drage moje! Prvi put vam se javljam i zelim da podjelim svoje iskustvo sa vama. Prije dvije godine sam radila vantjelesnu oplodnju i sve je bilo super dok sam pila lijekove, doktori su me ubjedjivali da je sve savrseno i da ne postoji mogucnost neuspjeha. 7 jajnih celija su nasli i svih 7 je oplodjeno. kada sam dosla da mi urade embrio transfer, tada su mi rekli da se nijedan embrion nije razvijao. Pustili su me da idem kuci bez ikakvog objasnjenja. bila sam jako tuzna i depresivna. Lijecimo se vec 13 godina tako da mi je to bilo najbolnije iskustvo do sada.