milenium -> RE: Baby alarm!!! (27.7.2010 14:36:23)
|
IZVORNA PORUKA: iv@ncica joj ja sestri prije pola godine kupila za poklon bubu, bio oko 80 km, pa kontala valjat ce joj, no on svako malo krci, susti..sve hvata osim bebeb, ja ga zamjenila za novi..ono sve isto,,bas mi tao, bolje da sam dodala jos 40 km i kupila neki bolji.. a bas sam mislila da je bubu ok marka, oni zive u kuci koja je na uzvisini i jos uz to na katu, ja donosila alarm da probam kod sebe i to vrijeme je ok hvatao sve, mozda je kod njih pevise zvukova na visini, oni kazu cuju sve bebe iu komsiluka, osim svoje, a ova je godina plodna bila[sm=smiley36.gif]...ja naslijedila stari brevijev uz kojeg je dvoje djece odraslo..i sad moj andrej..stavrno je super...e sad ne znam sta s tim alarmom...jedino im kupiti da vlja onda [sm=smiley1.gif] ivančice,naš je bio ''medifit'' (made in itali)mislim da sam već pisala o tome.isto je bio oko 80 km,ne prekida ali šušti -ponekad.ali i kad šušti svaka se mrva čuje kako se beba pomjera i sve to.tako da to šuštanje uopće nije tako jako.a na izgled je presladak,prvi dio mali u obliku kruške a drugi dio u obliku mede koji svijetli tako da to može bit i noćna lampa.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|