Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 2.10.2013 21:18:22
Alannah
Ponosno se hvalimo kako nam je sutra prva godinica dojenja,a ne mislimo odustati jos dugo. Hvala mamama sa Ringeraje i naravno Lejli K,da nije vas,odustali bi jos u bolnici.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 5.10.2013 19:27:30
sunce27
Ni mi se nikada nismo prijavili u drugi krug,beban doji vec godinu dana i nadamo se da ce jos dugo dojiti a nas prvi krug se tacno zavrsio kada je moja E napunila godinu.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 7.10.2013 12:51:27
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: sunce27
Ni mi se nikada nismo prijavili u drugi krug,beban doji vec godinu dana i nadamo se da ce jos dugo dojiti a nas prvi krug se tacno zavrsio kada je moja E napunila godinu.
Ovako bilo i kod mene, starija tačno sa godinu prestala, sama! A malena doji još uvijek, 15 mj joj je, ovih dana smo u akciji ukidanja noćnog podoja a posljepodne i vikendom i dalje uživamo!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.