Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 10.5.2010 15:03:20
tam
Ja svoju bebu dojim evo punih devet mjeseci, Počela sam joj uvoditi kašice sa 7 mjeseci. Ali poslije svakog obroka dolazi i desert - mamino mlijeko. Dajem joj dva puta dnevno kašicu, a ostalo dojim. Super mi napreduje. Već od 20 dana prespava mi cijelu noć, ne budi se. Po danu spava dva puta po 2 - 3 sata. To mi sve govori da je zadovoljna!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 10.5.2010 22:10:53
Lejla Ka
Već od 20 dana prespava mi cijelu noć, ne budi se. Po danu spava dva puta po 2 - 3 sata. To mi sve govori da je zadovoljna!
Evo drage mame doilje, i to je moguće! Znači nema sigurnog dokaza da bebe koje doje ne mogu prespavati noć jer im mamino mlijeko nije dovoljno "zasitno".
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 17.5.2010 20:22:55
Hanady RR
evo ja javljam da više ne dojimo... 15 mjeseci i 3 dana uspješno smo to radili... uglavnom nisma više za spiska ali ko zna ko zna...možda bude opet nekad
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 17.5.2010 23:30:04
Anoniman
Ja mislim da ćemo mi najduže ostati na ovoj listi jer, kako mi se čini, što više vrijeme prolazi, on više voli svoje sis Skoro pa je 11,5 mj. sis br. 1 i ne želi po noći ama baš NIŠTA osim (.) (.) i nema obzira gdje smo, kad mu padne na pamet samo me vuče za majicu i viri tako da smo i u MUP-u (dok smo čekali red za pasoše) imali scenu sa sis al baš nas boli briga
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 18.5.2010 2:16:05
malena sharena
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Ja mislim da ćemo mi najduže ostati na ovoj listi jer, kako mi se čini, što više vrijeme prolazi, on više voli svoje sis Skoro pa je 11,5 mj. sis br. 1 i ne želi po noći ama baš NIŠTA osim (.) (.) i nema obzira gdje smo, kad mu padne na pamet samo me vuče za majicu i viri tako da smo i u MUP-u (dok smo čekali red za pasoše) imali scenu sa sis al baš nas boli briga
Eee, ovako je i kod nas. Dok je bio skroz mali mogla sam nekako tempirati izlaske nakon dojenja, a sad mu samo padne na pamet, nasred Ferhadije se krivi, hoce svoju cucu . Povuce dva puta i dize se momak da fura dalje. Nekidan sam ga dojila u prodavnici, nisam imala gdje drugo, fino usla i pitala zenu mogu li nahraniti dijete .
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.5.2010 22:14:43
mamin_zivot
Moj bebac je poslednji put dojio 1.Maja, sam je odbio Jos uvijek imam mlijeka, dam mu siku ponekad samo me ujede nasmije se i ode....
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 9.6.2010 15:22:33
moja barbika
prvu kcerku dojila dvije godine-ostala trudna pa prestala,drugu kcer dojila skoro pa dvije pune godine-ostala trudna pa prestala,a sada dojim i trecu kcerku sad joj je 5,5 mjeseci i namjeravam da dojim pune dvije godine ako Bog da
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 17.6.2010 14:13:33
pocahontas
Za par dana biće punih 13 mjeseci kako dojimo i samo voli da doji, vodu i caj uzima minimalno i to na kasikicu..do kada cu mu ja biti izvor tekucine, ne znam ali ljeto kontamo pregurati sa dojenjem i onda lijepo mamin veliki decko ima da ganja loptu a ne (.)(.)
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 26.6.2010 11:05:30
mala86
IZVORNA PORUKA: moja barbika
prvu kcerku dojila dvije godine-ostala trudna pa prestala,drugu kcer dojila skoro pa dvije pune godine-ostala trudna pa prestala,a sada dojim i trecu kcerku sad joj je 5,5 mjeseci i namjeravam da dojim pune dvije godine ako Bog da
svaka cast
evo mi prijavljujemo 9 mjeseci i koji dan dojenja!
i ja sam neki dan u trgovini obuce sjela na one klupice za probavanje i nahranila,dok je prijateljica kupovala cipele!bilo je par cudnih pogleda,ali bas me briga