|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
[Anketa]

Mame dojilje- prebrojmo se :-)

DA
  95% (676)
NE
  4% (33)

Ukupno glasova: 709

(Posljednji glas : 16.3.2019 12:07:27)
(Glasanje traje do: -- )
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-)
21.2.2010 22:45:02   
sheri
evo da se prijavimo,da potvrdimo opet da smo jos uvijek u ovom klubu. dojimo 8 najljepsih mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 776
21.2.2010 22:50:33   
de_de
IZVORNA PORUKA: sheri

evo da se prijavimo,da potvrdimo opet da smo jos uvijek u ovom klubu. dojimo 8 najljepsih mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image i mi planiramo dojiti sto duze: eto sutra su puna 3 mjeseca kako dojimouser posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 777
21.2.2010 22:52:03   
Eli83
Zdravo drage moje, evo da se i mi prijavimo, dojimo vec dva i po mjeseca i nadamo se jos punnooo puunno mjeseci...

01.12. rodila se naša princezica Melisa...
Nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Ljubi je mama....

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 778
22.2.2010 0:52:24   
Anoniman
I mi evo već 8,5 mj. dojimo, dojimo i dojimo user posted image  Ni posao nas nije u tome poremetio user posted image  a vikendom "visimo" na sikama user posted image user posted image

(odgovor članu Eli83)
  Neposredna veza do poruke: 779
22.2.2010 8:52:18   
leona81
3 mjuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 780
22.2.2010 10:36:30   
Meri29
I mi jos uvijek dojimo, toliko joj se sika svida da nece ni flasicu ni cuclu, sika i samo sika user posted image Kada joj moram dati malo komoraca moram u kasikicu, a i to par kapi.
Jedemo svaka 2 sata, odprilike svaka 2 hranjenja mijenjam siku i ima dovoljno mlijeka. Tako radimo i po noci, s tim da jede samo jednom ili dvaputa, ja je ne budim da jede vise.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 781
22.2.2010 12:17:09   
bumbalu
nama je abd za 7 dana dva puna mjeseca i dojimo,mlijeka hb ima,za 7 sedmica smo dobili 2050gr,je li normalno da moja beba podoji jednu siku za neki 5 do 6 mini opet trazi za 3 sata,ja sve mislim da joj je malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 782
22.2.2010 12:30:32   
niki83
draga bumbalu nama ce uskoro 5 mjeseci kako dojimo hB a imamo isti problem taj jedna sika za par min. samo sto moja beba cesce trazi jer je veca vise potrosi..a i ja se uvijek pitam je li joj malo..za mjesec dobila 500guser posted image

N&N

(odgovor članu bumbalu)
Neposredna veza do poruke: 783
22.2.2010 12:51:34   
bumbalu
ja sam zasad zadovoljna njenom kilazom i kako napreduje al mi nije jasno da se moze zadoovoljit samo jednom sikom i to 5 do 6 minuta,al najbolji je pokazatelj vaga pa cu abd otic za jedno 10 dana na vaganje pa cemo vidjet

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 784
22.2.2010 13:49:45   
sheri
IZVORNA PORUKA: niki83

draga bumbalu nama ce uskoro 5 mjeseci kako dojimo hB a imamo isti problem taj jedna sika za par min. samo sto moja beba cesce trazi jer je veca vise potrosi..a i ja se uvijek pitam je li joj malo..za mjesec dobila 500guser posted image

niki, place li beba izmedju obroka? ako ne, ako je vesela, raspolozena, nemoj da se brines. kad bude htjela vise, trazit ce vise. 500g nije uopce lose, i nemoj dopustiti da te neko uvjeri da trebas flasicu davati da ti je dijete gladno. a ako ti osjecas da moze vise pojesti, stavljaj ju cesce da doji. sretno mila, bice to sve okuser posted image .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 785
22.2.2010 14:48:49   
niki83

IZVORNA PORUKA: niki83

niki, place li beba izmedju obroka? ako ne, ako je vesela, raspolozena, nemoj da se brines. kad bude htjela vise, trazit ce vise. 500g nije uopce lose, i nemoj dopustiti da te neko uvjeri da trebas flasicu davati da ti je dijete gladno. a ako ti osjecas da moze vise pojesti, stavljaj ju cesce da doji. sretno mila, bice to sve okuser posted image .

ma neeee..hvala Bogu ona je super user posted image , vesela, zdrava, aktivna!!! ali onako ja kao i bumbalu pomislim da bi mogla jesti vise, no ona ocigledno ne misliuser posted image , dakle kad je gladna trazi sama..samo sto to onako brzo zavrsi, a ja bih da ona bude na siki duuugo duugo user posted image

N&N

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 786
22.2.2010 14:51:39   
mynxlee
Javljala sam se i prije na ovu temu, ali da se javim opet i kazem da dojim 14 mjeseci :)

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 787
22.2.2010 15:36:32   
chuci
joj i ja sam uvijek kontala da joj nije malo, ali nije valjda bi tražila da želi jesti.
moja sad jede 3-6 min, i to uvijek samo jednu siku i to svaka 1,5 do 3,5 sata kako kad. jednostavno kad neće, nema šanse da je natjeram.
najčešće jede svako dva sata ali nekad zna i zajordamit pa neće da jede :)

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 788
22.2.2010 15:48:07   
aazra
Chuci,

Drago mi je da si se javila, bas sam se pitala sta je sa tobomuser posted image
drago mi je sto dojis, samo naprijed ako beba dobro napreduje znaci da je okuser posted image , a jos malo pa ces poceti i sa dohranom u vidu hapica pa ce ti ici lakse..

Mynxlee,
Cestitam ti na strpljenjuuser posted image ,
evo i mi dojimo vec 16 mjeseciuser posted image  Sad je to vec pravi ritual...user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 789
22.2.2010 15:53:15   
chuci
a ja sam mislila da mene niko na ovom forumu ne zna user posted image baš mi je drago da neko zna i mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma i meni je drago i ja se sve hvalim da mi samo dojimo, iako me ljudi u okolini čudno gledaju ono ko ja pa šta

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 790
23.2.2010 13:09:39   
rose 87
ja neznam jeli ovo pravo mjesto za pitanje,ako smeta izbrišite,moja beba doji već 2mj.,svaki mjesec dobije po nekih 1,5kg.,ljudi me smoriše govoreći da je to puno i da trebam da mu izbacim koji obrok,dajem mu da jede kad god traži obično svakih 1,5-2,5 sata,navećer odspava 6 sati u komadu već 10-tak noći...pitanje ako beba samo doji jeli može previše da napreduje i dobija na težiniuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 791
23.2.2010 14:32:44   
sheri
draga rose, ko bi nasim ljudima ugodio
hrani svoje dijete, hvala Bogu da napreduje, a kad propuze i prohoda sve ce to spasti. ovo je samo moje misljenjeuser posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 792
23.2.2010 14:42:48   
malena_t

draga rose, ko bi nasim ljudima ugodio
hrani svoje dijete, hvala Bogu da napreduje, a kad propuze i prohoda sve ce to spasti. ovo je samo moje misljenjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga rose bravo za sike user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 793
23.2.2010 14:51:48   
Niina
IZVORNA PORUKA: rose 87

ja neznam jeli ovo pravo mjesto za pitanje,ako smeta izbrišite,moja beba doji već 2mj.,svaki mjesec dobije po nekih 1,5kg.,ljudi me smoriše govoreći da je to puno i da trebam da mu izbacim koji obrok,dajem mu da jede kad god traži obično svakih 1,5-2,5 sata,navećer odspava 6 sati u komadu već 10-tak noći...pitanje ako beba samo doji jeli može previše da napreduje i dobija na težiniuser posted image user posted image user posted image

Nista se ti ne brini ako beba samo doji, to je sasvim uredu i ne moze biti pretila od majcinog mlijeka poslije kad budes uvodila krutu hranu morat ces paziti, pogotovo ako ima pretilosti u familiji, a sve do tada daj bebi kad god je gladna.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 794
23.2.2010 16:26:24   
iv@ncica
i mi smo jos uuvijek u klubu ;)))) evo vise od 10,5 mjeseci..hehhehe

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 795
23.2.2010 16:30:17   
Nunichi
I mi smooooo... user posted image 11 mjeseci. user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 796
23.2.2010 16:59:50   
lekica83
evo da se i mi prijavimo, doduse tek 50tak dana ali se nadamo da ce potrajati user posted image user posted image user posted image

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 797
23.2.2010 17:06:21   
škorpija

ja neznam jeli ovo pravo mjesto za pitanje,ako smeta izbrišite,moja beba doji već 2mj.,svaki mjesec dobije po nekih 1,5kg.,ljudi me smoriše govoreći da je to puno i da trebam da mu izbacim koji obrok,dajem mu da jede kad god traži obično svakih 1,5-2,5 sata,navećer odspava 6 sati u komadu već 10-tak noći...pitanje ako beba samo doji jeli može previše da napreduje i dobija na težini

Nista se ti ne brini ako beba samo doji, to je sasvim uredu i ne moze biti pretila od majcinog mlijeka poslije kad budes uvodila krutu hranu morat ces paziti, pogotovo ako ima pretilosti u familiji, a sve do tada daj bebi kad god je gladna.

rose no sikiriki nije to previše, kad počne puzati, a tek hodati ima kilice da slete u sekundi. pusti bebca neka siki koliko želiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 798
23.2.2010 17:09:56   
milenium

user posted image rose blago tebi,to je za svaku pohvalu,samo nek user posted image papa.

mene izbrišite s popisa dojilja,dojili smo skoro 18 mjeseci i evo neki dan prestali.user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 799
23.2.2010 17:53:33   
sheri
milenum, svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *