Anidae -> RE: Podvezivanje jajnika DA ili NE? (24.6.2010 9:09:31)
|
Nemam nekog pretjeranog iskustva licnog kad su u pitanju kontracepcija na ovaj ili onaj nacin... Pouzdano poznajem zenu koja je podvezala jajnike jer je imala 2 djece koje je rodila ubrzo, jedno za drugim, i nije proslo malo, opet je ostala trudna... Dakle, to je njeno iskustvo, e sad, mozda to podvezivanje nije bilo dobro odradjeno od strane ljekara, mozda je to naprosto bila njena sudbina da rodi i to trece, neznam... Ali ja licno imam prilicno povjerenja u ljekare, dakle, u smislu, ako predloze nesto da oni smatraju da je to za jednu zenu najbolja opcija, naravno, niko nista ne garantuje 100 %... A sto se tice prekinutog snosaja, ja sam to koristila kao jedinu mogucu metodu jer nisam dosad radjala a iz zdr. razloga u sustini i nisam mogla koristiti pilule i sl.... Menzes imam od 11-te godine (sad mi je 25) i dakle 14 godina me stomak bolio svakog mjeseca po 3 dana, bio napuhan i ja sam, i pored kalendarske racunice, znala i po toj boli da su to plodni dani... Dakle, po svemu tome, sanse za trudnocu 0 %... A trudna sam evo 7.-i mjesec... Svojim sam ocima bila svjedok sv....nju mog muza tako dakle i ja smatram pa postoji mogucnost za zacece od one predsjemene tecnosti... Mozda rijedak slucaj, mozda mi neko ne vjeruje, a mozda je Bog jednostavno tako zapisao... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|