Esmeralda -> RE: Bolnička bakterija na GAK-u u Sarajevu ? (23.6.2010 9:30:45)
|
zdravo drage moje da vam ispricam svoje iskustvo Moj Mak je dobio bakteriju MRSA rodila sam 28.4.2010, na GAKU, bila sam pet dana u bolnici imala sam atoniju maternice, jedva sam prezivjela, izgubila 4 litre krvi, htjeli su mi vaditi materinicu ali je ipak ostala, da nije bilo Prof, Godinjaka, sina od Prof, Jadranke, Gorana Stojkanovica, i ostalog tima ljekara vjerojatno ja sada nebih tipkala, bila sam jako tesko...eto kada je Jadranka dosla od kuce u 9 navecer, da vidi sto je sa mnom, a vodila sam trudnocu kod nje...jako sam im zahvalna.... A sada da se vratim na ovu temu, lezala sam dva dana na aparatima u intenzivnoj u izolaciji imala sam kateter, cijelu noc mi je sestra dolazila i istresala kateter u jednu kantu s rukavicama i odnese da istrese, a sutradan dodje neka druga i Jadranka kaze u viziti da mi se istrese kateter, i kad su zavrsili vizitu dodje sestra, kaze hajde ustani da ti istresem, ja kazem a gdje kanta, kaze ona ti CES SAMA ISTRESTI KATETER NA UMIVAONIKU U SOBI I ONDA GA ZATVORI, JA JE GLEDAM....FUJJ JOS MI KAZE HAJD MALO SE TU UMIJ DOK ISTRESAS KATETER, STA DA VAM KAZEM, SUTRADAN DODJE NEKA TRECA I JA KAZEM DA MI JE SESTRA TU ISTRESALA ZENA NIJE MOGLA DA VJERUJE.. ETO SADA I AKO ONI BUDU TOLIKI UHLJUPI I NA JEZERU CE SE ISTO DESAVATI, SESTRE SU GROZNE A BEBU MI NIJE HTJELA NI PRESVUCI KAD SE UKAKILA NAVECE, JOS MOJE PELENE MOJE MARAMICE, KAZE PAMPERS UPIJA 12 SATIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
|
|