Hanady RR -> RE: Bolnička bakterija na GAK-u u Sarajevu ? (21.6.2010 11:23:05)
|
IZVORNA PORUKA: salmy Definitvno je GAK sa bakterijom i bez nje kao zemljoradnicka zadruga! A Vojna ima kao sto Hanady rece pedijatra od 8 ujutru do 1-2 popodne! lezala sam 5 dana i svako jutro je dolazila PEDIJATRICA (divna teta) da obidje bebice!davala savjete itd... A sto se tice komplikacija i Vojne nemojte da brinete dr.sve rade kao i na GAKU prica je samo nafurana (ako se sta iskompikuje),gluposti pa i tu se rade operacije i hitni slucajevi! selmy izvini mila ali ovo je vrlio bitno naglasiti da ne dovedemo nekoga u zabludu. u slučaju komlikacije kod bebe, potrebne operacije ili čak utvrđene bilo kakve bolesti ili rizika po život bebe, anomalije ili čak da se beba napila puno plodne vode pa se radi CRP svako 3 sata i daju antibioticic ...taklva beba ida na Kosevo iz vojne bolnice. Dole nema odjela pedijatrije, nema poseben portsorije niti lijekova niti pedijatra niti osoblja niti doktora koji radi oprecaiju na bebi, bebi daju prvu pomoć ali ona tu ne ostaje...beba ide na kosevo. ja sam bila dole kada su bebu u 4 ujutro animirali, žena rodila blizance...jedno izaslo priridno drugo dijete carskim rezom hitnim...dijete kje je rođeno prirodno bilo je dsa mamom a ono rođeno carskim rezom reanimirasno je i otislo na kosevo...bol te mame i danas me prati...sreća u kontaktu smo ...oba dječaka ziva su i zdrava i stigli su jedan drugoga...dobri su drugari.
|
|
|
|