Suzana -> RE: gljivice u ustima kod novorodjeni beba! (1.8.2008 17:21:50)
|
Cure moje, tako sam uznemirena... Mislim da sam kod jednog blizanca primjetila danas krupicu... Bila mi je rodica i kao ona je primjetila, i navela me da mu zagledam u ustasca, i vidim bijele flekice. Mojim sinovima to zna nekada biti, ali to je klasicni "sir" poslije bljuckanja, ono, ostaci mlijeka poslije dojenja. Medjutim, vidim da mi Maku stoji... I skontam da mi je vec dva dana nekako nemirniji. Stara je tema, vidim, ali se nadam da ce me neko znati posavjetovati... Htjela bih da sto prije reagujem, a kako mogu biti sigurna da je krupica, bez odlaska Dr? Ako i pri sljedecem hranjenju primjetim da je na istim mjestima bijelo, onda je to to? Da li da sami u apoteci uzmemo te kapi koje preporucujete? Zao mi ga je, deveramo i sa zuticom, meni je tesko pravo jer od danas mi se mama vratila na posao, pa sam sama, uz pomoc jedne tete, pa mi se sve nesto skupilo, a i to otkrijem. Vidim ja da to nije nista strasno, ali eto, pokusajte me razumjeti... Hvala svima na savjetima puno. Veliki pozdrav!
|
|
|
|