M kao Mama -> Ljubavni trougao (26.5.2010 14:43:29)
|
Drage, moje baš sam dugo, dugo razmišljala, da li da postavim ovu temu ili ne. Ali, na kraju sam odlučila da je postavim, tek toliko da čujem vaše komentare da li sam luda i blentava što se zamaram tuđim problemima ili jednostavno to tako treba jer je riječ o mojom prijateljima. Situacija je ovakva: Moj prijatelj je policajac, tačnije tata na stalnom službenom putovanju, radi pratnje poznatih, ali on čuva jednu našu čiviju, tako da je više na putu nego kući, njegova draga, također moj afrendica, je zaposlenam uspješna mlada žena i majka, imaju sve što se poželjeti može, brak, auta, kuću, dobre poslove i karijere, sina. Tako sam ja mislila, dok mi zajednička prijateljica nije skrenula pažnju. Počela mi je pričati kako je načula kako nam se drugarica prohodala, ali baš prohodala, kako stalno izlazi, pa čak da navodno ima i ljubavnika. Ja ostala bez riječi. Emotivac i osoba koja ne zna nešto slagati ili sakriti, njih dvoje izbjegavam u širokom luku. Da stvar bude još gora, ona po FB piše takve budalaštine, da se zapimat da li je luđa ona ili onaj njen muž. Još uvijek nisam s njima sjela i pričala, jednostavno muka mi je, kao da sam počela nesvjesno da ih i izbjegavam, jer ne želim da dođemo do te teme, a došli bi, ako bi sjeli. Moj muž kaže, da to nije normalno i krivi nju, a ja opet ko žena koliko god da je krivim, toliko mi je i žao, ustvari najviše mi je žao onog malog bebija.
|
|
|
|