Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: mum82 Slazem se s Hanady,,,vrijednosti su nam poremecene u drustvu,ni stida ni morala vise nemamo,i tome i djecu ucimo,,, odgajamo egoiste i kad taj egoizam ispliva onda se na zalost dese razne ruzne stvari,koje evo imaju i tragicne posljedice mene vise brine kako odgojiti svoje dijete,da bude borben,u smislu da se zna postavit i odbrusit onom ko ga dira,,,ili s druge strane ucit ga da izbjegava sukobe i drzi se po strani,,,nisma pametna zaista,i ovih dana jos sam vise u nedoumici,imam dva djecaka elhamdulillah,dva razlicita karaktera,od jednog oca i matere a nisu isti,,,i nikako im ne mogu isto prici,,,jer nisu isti,,,al kako ih spremiti za realnost danas sutra kad kao majka imam potrebu da ih samo stitim i stitim a svjesna sam da ne mogu znam o čemu govoriš... evo ovo gore napisno ako se dei mlađoj i da joj se prvoj desilo ta bi rekla toj curu '' ma bjež glupačo šta ti je'' a evo starija vidno povrijeđena bila...zamili ti plakati 3-4 sata radi toga... al šta znam...valjda se to izbalansira... isto je odgajati i jedno i durgo pa možda neke stavri pozitivne u ponašanju i stavu i jedno od drugoga pokupe